Gaziantep İl Genel Meclisi Başkanı Menderes Karaduman, görev süreleri içerisinde emniyete önemli katkılar sağladıklarını, bunda görevden alınan eski Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ın gayretlerinin büyük etkisinin olduğunu söyledi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne 2012 yılında 10 Bin, 2013 yılında ise 1 Milyon 980 Bin TL ödenek ayırdıklarını belirten Menderes Karaduman, "Sayın Ömer Aydın'ın gayretli çalışması bizleri motive etti. Emniyete katkı sağlamak için bütçemizden çok büyük miktarda ödenek aktardık. Müdürümüz Gaziantep'e çok şeyler katmıştır" dedi.

ÖDENEKTE REKOR ARTIŞ

Menderes Karaduman, Gaziantep İl Genel Meclisi olarak eğitimden, sağlığa, kilit taşından, kanalizasyona vatandaşların yaşam standartlarını artırıcı önemli hizmetlere imza attıklarını belirtti. İl Emniyet Müdürlüğüne il genel meclisince 2012-2013 yıllarında verilen ödeneklerle ilgili bilgi veren Menderes Karaduman, "Emniyete 2012 ylında techizat alımı için 10 Bin TL ödenek verildi. 2013 yılında ise bu ödenek miktarı yüzde 1900 artmıştır. 2013 yılında gayrimenkul onarımı için 80 Bin TL, MOBESE için 540 Bin TL, techizat alımı (motorsiklet) için 400 Bin TL, Emniyet Hizmet Birimi (lojman Binası) için 800 Bin TL, Topraksu Onarımı (Toplum Destekli Polis) 160 Bin TL olmak üzere toplam 1.990.000 TL ödenek verdik. Yani İl Genel Meclisi olarak işadamlarının yaptığı yardımların yarısı kadar ödeneği Emniyetimize aktardık" diye konuştu.

ÖMER AYDIN ÇALIŞKAN BİRİ

Karaduman, Emniyete ödenek aktarımında Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ın gayretli çalışmalarının büyük rolünün olduğunu dile getirerek şunları söyledi:"Biz İl Genel Meclisi olarak Emniyetimize dev bir bütçe ayırmıştık. Sayın Aydın'ın gayretli çalışması bizleri motive etti. Eksikleri bize anlattı. Bizde emniyet teşkilatına katkı sağlamak için bütçemizden çok büyük miktarda ödenek aktardık. Müdürümüz Sayın Aydın, Gaziantep'e çok şeyler katmıştır. Ömer Aydın oldukça çalışkan biriydi. Emniyete çok büyük katkı sağlamıştır" şeklinde konuştu.

Meral KINACILAR