Gaziantep eski il genel meclis üyesi Mehmet Ermayası, 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti'nin Oğuzeli'nde büyük bir başarı sağladığını, bu başarıda Milletvekili Adayı Menderes Karaduman ve milletvekili seçilen Canan Candemir Çelik'in büyük katkısının olduğunu söyledi. Ermayası, "Milletvekili adayımız, eski il genel meclisi başkanı Menderes Karaduman ve milletveki Canan Candemir Çelik, buradaki birliği beraberliği sağlayıp küskünleri biraraya getirdi. Ve bu sayede Oğuzeli'nde yüzde 49 oy alındı. Yaklaşık yüzde 17 bir oy artışı oldu" dedi.

BELEDİYE ALTIN TEPSİDE SUNULDU

Bu seçimde ilçe teşkilatının da özverili bir şekilde çalıştığını, Karaduman ve Çelik'le uyum içinde seçim çalışması gerçekleştiğini dile getiren Mehmet Ermayası, "İlçe başkanı Mehmet Ateş'in katkıları büyüktür. Oğuzeli'nde geçmişte yapılan yanlışlıkların herkes farkındadır, gerek il başkanı gerekse geçmiş ilçe başkanının yapmış olduğu yanlışlardan dolayı Oğuzeli belediyesi maalesef muhalefet belediyesine teslim edilmiştir. Bir nevi altın tepside sunulmuştur. Ben enimikki bu seçimden sonra oy oranımızın ilk seçimde yüzde 60 olacağı kanaatindeyim" diye konuştu.

MHP VE CHP'NİN OYLARI DÜŞTÜ

'Oğuzeli bu süreçten sonra Ak Parti'nin yegane kalesidir' diyen Ermayası, "Oğuzeli'nde belediye çalışmalarında gözle görülür hiç bir çalışma yoktur. Mevcut belediye almış olduğu oydan yüzde 25 aşağı almıştır. Ana muhalefet partisi CHP mevcut oyundan yüzde 30 aşağı almıştır. Bizde bu süreçte şahsım ve arkadaşlarım olarak hiç bir şartsız koşulsuz, partinin neferi olarak çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Meral KINACILAR