Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün de aralarında bulunduğu genel merkezde pek çok isimle görüştüğü belirtilen Karaduman'ın, gördüğü ilgi ve olumlu tepkilerden dolayı son derece mutlu olduğunu söylediği belirtildi. Karaduman'ın partide büyük bir taban desteği olduğu ileri sürülürken, bundan sonra çalışmalarına Gaziantep’te devam edeceği öğrenildi.
OLUMLU TEPKİLER ALDIM

Ak Parti Gaziantep teşkilatının kurucuları arasında yer alan, partinin değişik kademelerinde önemli görevlerde bulunan,aynı zamanda Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Menderes Karaduman, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık müracaatını Genel Merkeze yaptı. Kentin sorun ve sıkıntılarını dile getirmesiyle herkesimin dikkatlerini üzerine toplayan Menderes Karaduman, başvurusunun ardından Ankara’da pek çok ismi ziyaret etti. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile uzun uzadıya konuştuğu öğrenilen Karaduman'ın kendisine gösterilen ilgi ve olumlu tepkilerden dolayı son derece mutlu olduğunu belirtti.

ÇİZGİMİZ BELLİ

Gerek partisine, gerekse il genel meclis başkanlığı yaptığı dönemde Gaziantep’e yaptığı hizmetler nedeniyle takdir gördüğünü belirten Karaduman, deneyim ve tecrübelerini büyükşehirde değerlendirmek için yola çıktığını söyledi. Daha önce de milletvekili adayı olan Karaduman, “ Dava liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefi her zaman ana düsturumuz oldu. Halka hizmet, hakka hizmet anlayışıyla yola çıktım. Ankara’da pek çok değerli büyüğümü ziyaret ettim. Sağolsunlar hepsinden de güzel tepkiler aldım. Gaziantep’te de çalışmalara ağırlık vereceğim” dedi.