Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayı Menderes Karaduman, milletvekili erken genel seçimi öncesinde yeniden milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Karaduman, başvuru dosyasını Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’ye teslim ederek, “Biz Ak Parti’de siyasetimizi sürdürürken mevki ve makam derdine düşmedik. Aklımızda sadece hangi kademede görev alırsak alalım milletimize nasıl hizmet ederiz oldu" dedi.

7 Haziran milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti genel merkezi tarafından milletvekili adayı gösterilen Menderes Karaduman, seçim sürecinde Karkamış, Nizip ve Oğuzeli ilçeleri başta olmak üzere merkez mahalle ve köylerde seçim süreci boyunca önemli çalışmalara imza attı. Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’ye dün milletvekili başvuru doyasını teslim eden Menderes Karaduman, parti çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Karaduman, 2001’de Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana birçok kademede görev aldığını ve İl Genel Meclisi’nin son başkanı olarak önemli ve kıymetli icraatlara imza attığını dile getirdi.

ÖNEMLİ OLAN HER KADEMEDE HİZMETKaraduman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan Ak Parti’de ilk gün yaşanan heyecanın bugünde sürdüğüne dikkat çekti. Karaduman, “Biz Ak Parti’de siyasetimizi sürdürürken mevki ve makam derdine düşmedik. Aklımızda sadece hangi kademede görev alırsak alalım milletimize nasıl hizmet ederiz oldu. Bu anlamda tüm teşkilat üyesi arkadaşlarımızla birlikte omuz omuza vererek gecemizi gündüzümüze katarak çalışmak oldu” dedi.Haber Merkezi