PTT 1. Ligin 12. haftasında deplasmanda Karabükpor ile karşılaşacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar başladı.

Alanyaspor karşılaşmasının ardından 3 gün izin kullanan teknik heyet ve futbolcular dün akşam Gaski tesislerinde topbaşı yaptı.

Dün öğleden sonradan itibaren tesislerde toplanan mavi – beyazlılar, tatilin ardından ilk idmanını yaptı. Teknik Direktör Hakan Kutlu, antrenman öncesinde futbolcularla bir toplantı yaparak önümüzdeki maçlara ve bu karşılaşmalarda neler istediğine dair bir konuşma yaptı. Antrenman sırasında ise futbolcuların moralinin bozuk olduğu da gözlerden kaçmadı. Antrenman ağırlıklı olarak ısınma hareketleri ve kondisyon çalışmaları yapılarak tamamlandı.

HATALAR TELAFİ EDİLİR

Alanyaspor karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Ne yazık ki geçen hafta bize yakışmayan bir performans sergiledik ve ligde ki ilk mağlubiyetimizi aldık. Futbolda bunlar her zaman olacaktır, önemli olan hatamızı en kısa zamanda telafi edip, yolumuza en az kayıpla devam etmektir” dedi.

FİNAL MAÇI

Kardemir Karabük’ün ligde ki gerçek rakiplerinden biri olduğunu aktaran Kutlu, “Her iki takım açısından da son derece önemli bir karşılaşma olacak. Karabük geçen sezon süper ligden düşen ve yine hedefini üst lig olarak belirleyen rakibimiz kendi evinde avantajını kullanmak isteyecek. Bizde geçen hafta kendi evimizde ki puan kaybımız telafi etmek zorundayız.

Mağlup olduğumuz takdirde puan farkımız 4’e yükselecek kazandığımız zaman ise rakibimizin 2 puan üstüne çıkacağız. Bu anlamda maçın ne kadar önem arz ettiği ortada, biz ne yapıp edip bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmanın muhasebesini yapacağız” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU