Milli takımlar nedeniyle verilen aranın iyi olduğunu belirten Binya, “Daha iyi çalışıp açıklarımızı kapatmak zorundayız. Karabük karşımızda kendine güvenen iyi bir takım olacak" dedi.
Karabük'ün iyi bir takım olduğunu söyleyen Binya, "Rakibimiz Tabzonspor karşısında 3-0 gibi net bir galibiyet aldılar. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüp kazanmak istiyoruz. Evimizde oynayacağımız bir maç galip gelerek önümüzde ki maçlarımıza bakmak istiyoruz” ifadesini kullandı.
KASIMPAŞA İYİ OLMADI
Karabük maçı hazırlıklarının son derece iyi bir ortam da gerçekleştiğini aktaran Gilles Binya, “Geçen hafta karşımızda iyi organize olmuş bir ekip vardı ve Kasımpaşa gerçekten iyi bir takım. Biz 2-1’den sonra pozisyonlara girdik fakat bunu başaramadık. Bu çabayı gösterirken de kontrataktan kalemizde golleri bulduk. Bizim için iyi olmadı ama onu unutup önümüze bakmak zorundayız” dedi.
SURİYE OLAYLARI BİZİ ETKİLEMİYOR
Suriye ve Irak’ta ki yaşanan olaylar hakkında da açıklamalar yapan Binya, “Savaş ve olayların olmasını elbette ki kimse istemez. Bir futbolcu olarak beni etkilemiyor çünkü Gaziantep’te şu ana kadar bildiğim kadarıyla olumsuz bir durum yok. Diğer arkadaşlarım içinse durumların aynı olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.