Şehrimizde iki gün kalacak olan Karaaslan, çeşitli etkinliklerde bulunacak ve pazar sabahı da Kent Konseyi ile birlikte kahvaltıya katılacak. Şehrimizde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte bazı etkinliklere katılan ve bu arada Hayvanat Bahçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edilen aslanlar için düzenlenen törene de katılan Karaaslan, bu hayvanların Sudan ile Türkiye arasındaki kardeşliğin bir sembolü olacağını söyledi.

karaara.jpg

Karaaslan “Reisin aslanları Gaziantep’te sağlıklı hijyenik bir ortamda yetişeceklerdir. Doğanın bize bahşettiği tüm güzellikleri bir emanet olarak görüyoruz. İnsanın insanla kurduğu iletişim önemli, insanın doğayla ve tüm yaratılmışlarla kurduğu iletişim en az onun kadar önemlidir. Belediyecilik geniş bir yelpaze, belediyecilikte başkanımız bu kısmı da hakikaten başarıyla yürütüyor"dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Ankara'da Necati Binici başkanlığındaki Türkiye Kent Konseyleri Birliği yönetimiyle buluşarak bilgi alışverişinde bulunan Çiğdem Karaaslan'ın, pazar sabahı ise, Gaziantep Kent Konseyinin bulunacağı kahvaltıya katılacağı öğrenildi.