Gaziantepspor’un tecrübeli kaptanı Abdullah Elyasa Süme Spor Toto Süper Lig’de oynayacakları Sivasspor maçı öncesi Gazetemize konuştu. Kırmızı-Siyahlı takımda olmaktan ve burda kaptanlık yapmaktan büyük onur duyduğunu dile getiren Elyasa” bu sene Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini ve bunun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Takım olarak yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını, Avusturya’da oynadıkları hazırlık maçlarıylada iyi bir yola girdiklerini ifade eden Elyasa: “ Kamp döneminde ciddi ve titiz bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Çıktığımız hazırlık maçlarında bile ne kadar iyisini yapabiliriz diye kendimizi motive ettik. Ve bunun neticesinde takım olma yolunda önemli adımlar attık. Sonrasında ise Ankara’da ciddi bir hazırlık turnuvasına katıldık. Penaltılara kadar giden çekişmeli maçlar sonucunda kaybettik. Ancak bunu lig maçları öncesi bir ölçü olarak görmüyoruz. Kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip olduğumuzun ve istediğimiz zaman neler yapabileceğimizi biliyoruz. Bu düşünceyi Sivasspor maçında hayata geçirerek iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. “dedi

HİÇ DÜŞÜNMEDEN EVET DEDİM

Gaziantepspor’da bir dönem oynadıktan sonra Kasımpaşa Kulübüne transfer olduğunu ve burda iyi ya da kötü denilebilir bir dönem geçirdikten sonra tekrar Gaziantepspor’a geldiğini anlatan tecrübeli kaptan Elyasa: “ Kasımpaşa’da çok iyi günlür yaşadım. İyi arkadaşlıklar edindim ve farklı bir tecrübe oldu benim için. Kırmızı-Siyahlı takımın yeni oluşturulan kadrosunda bana ilk teklif yapıldığında hedeflerin ne kadar büyük olduğunu gördüm ve hiç düşünmeden bu takıma imza atmaktan çekinmedim. Burası benim daha öncede oynadığım yuvam gibi gördüğüm bir yer. Burda olmaktan dolayı mutluyum”

BAŞARIYI AÇ BİR TAKIMIZ

Yeni sezonda bomba gibi olacaklarını ve adlarından söz ettiren bir ekip olacaklarını ifade eden Elyasa: “ Gaziantepspor hiç olmadığı kadar istekli ve başarıya aç olan oyunculardan kurulu bir takım oldu. Biz üzerimizdeki yükün ağırlığını biliyoruz. Kazanmak için savaşan ve her maçını kazanmak isteyen bir takım olacağız. Kadromuzda Costly, Chico, Camara, Chibuke, Arakoyo gibi çok kaliteli isimler var. Ben inanıyorumki yeni sezonda hedeflediğimiz yerlere ulaşacağız”

SİVASSPOR BAŞLANGIÇ OLACAK

Sivasspor maçı ile başlangıç yaparak hem taraftara güven aşılamak hem de kazanma alışkanlığının başlangıcı olarak bir adım atmak istediklerini söyleyen Elyasa: “ Sivasspor geçtiğimiz sezondan üzerine koyarak iyi bir takım yaptılar. Ancak isimlerin çok önemi yok. Başlarında Roberto Carlos gibi önemli bir isim var. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım. Ancak biz bu maçı kazanmak istiyoruz. Ve Sivas’ta hedeflerin fitilini ateşleyeceğiz”

TARAFTARIMIZA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

Bir takımın başarıya giden yolda olmazsa olmazlarının başında taraftarın geldiğini belirten Elyasa: “ Yeni sezonda passolig uygulaması başlıyor. Taraftarlarımızın fedekarlıklarını yine herzamanki gibi bu kartları alarak bizi tribünlerde desteklemeye geleceğinden hiç şüphemiz yok. Onlar olmadan biz asla olmayız. Biz hedeflerimize ulaşmak için başladığımız yolda onlara büyük iş düşüyor. Yeni sezonda tribünleri doldurarak bizi desteklesinler. Bize inansınlar. “ şeklinde konuştu. ALİ BUDAK