Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takım kaptanı Erdal Güneş, amatör futbolunu unutmadı.

Futbolun alt yapısın be geldiği noktayı unutmayan kaptan Güneş, takım arkadaşlarını da yanına alarak büyük bir vefa örneği sergiledi.

Süper amatör küme ekiplerinden İstiklalsskspor’un Şahinbey ilçe stadyumunda yaptığı antrenmanı futbolcu arkadaşlarından Murat Yıldırım, Muhammet Himmet Ertürk, Soner Örnek ve Yücel Candemir ile birlikte ziyaret eden kaptan Erdal Güneş, Büyükşehir Belediyespor ’da bütün futbolcuların imzalattığı formayı hediye ederken, aynı zamanda antrenman sonrası da tatlı ikramında bulundu.

TOPRAK SAHADA OYNADIM

Kendisinin de zamanında Şahinbey sahasının toprak olduğu dönemde çok maçlar oynadığını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takım kaptanı Erdal Güneş, “Tabi ki amatör futbol olmazsa profesyonel ligler bir anlam ifade etmiyor. Muhakkak ki bizler gibi binlerce profesyonel arkadaşımız amatör kulüplerde futbol oynayarak bu seviyelere geldi. Bu nedenle alt yapı anlamında amatör futbolu büyük önem arz ediyor. Bende özellikle bu sahanın toprak olduğu dönemlerde yara bere içinde kalmış olsam dahi büyük bir keyif alarak müsabakalara çıkardık ve işte geldiğimiz nokta da ortada. Burada ki birçok genç kardeşim de inanıyorum ki ilerleyen dönemlerde profesyonel olup hayatlarını kazanacaklardır” açıklamasında bulundu.

ONURE ETTİ

Profesyonel futbolculardan manevi destek görmenin kendilerini son derece onure ettiğini açıklayan İstiklalsskspor kulüp başkanı Ernail Usta, “Tabi ki böyle değerli futbolcu kardeşlerimizin amatör takımları ziyaret etmeleri alışılagelinmiş bir durum değil. Sağ olsunlar bu anlamlı ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduk. Kendi futbolcularımıza sunmuş oldukları öneriler belki onların gelecekte daha iyi futbolcu olmaları konusunda fayda sağlayacaktır. Her şeyden önemlisi de antrenmanımızın geç saatte olmasına aldırış etmeden buraya kadar gelmeleri önemli bir özveridir. Camiam adına kendilerine çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU