Gaziantepspor takım kaptanı Elyasa Süme ligde kalan iki maçtan da en iyi sonuçlarla ayrılıp kümede kalacakları sözünü verdi.

Gaziantepspor’un konum itibarıyla hak ettiği yerde olmadığını söyleyen kaptan, kimsenin panik yapmasına gerek olmadığını vurguladı.

BİTİRMEMİZ GEREKİYOR

Geçen hafta karşılaştıkları Eskişehirspor maçında takımda yer alan her oyuncunun iyi mücadele ettiğini belirten Gaziantepspor takım kaptanı Elyasa Süme, “Maça da iyi de başlamıştık ama maalesef gereksiz bir penaltı sonrası yediğimiz golle Eskişehirspor beraberliği yakaladı ona rağmen son dakika da kazandığımız penaltıyı da atıp alabilirdik ama futbolda bunlar oluyor. Maç berabere bitti bir puan kötünün iyisi tabi ki galip gelip işi bitirmek isterdik ama bu hafta için artık Rizespor hazırlıklarını yapıp işi bu hafta bitirmemiz gerekiyor. Aynı şekilde hazırlıklarımız devam ediyor, karşımızda formsuz bir Rize olsa da zorlu bir maç olacak. Sonuçta onlarda bu savaşın içinde, kolay bir maç değil ama iyi çalışırsak umarım o maçtan galibiyetle ayrılırız” dedi.

HER ŞEY MADDİYAT DEĞİL

Geçen hafta Vali ve Büyükşehir Belediye başkanının ziyaretlerinin takıma olumlu yansıdığını aktaran Süme, “Biz her zaman bu çağrıda bulunuyoruz zaten şehrin büyükleri bu tür çağrılar yaparsa destek kendiliğinden geliyor. Bizde mutlu oluyoruz, her şey maddiyat değil manevi olarak yanımıza gelip desteklemeleri ve düşünmeleri bile bize gerçek alamda güç veriyor. Olması gereken de bu şehrin bütünleşip, birleşmesi lazım. Sonuçta Gaziantepspor’un hak ettiği yerler daha iyi olmalıydı. Şu anda hak ettiğimiz yerde değiliz bunu biliyoruz ama bunlardan ders çıkarıp bu şekilde sadece kötü günde değil sezon başında olduğunda da bu işe hep birlikte el ele verip güzel ve Gaziantep’e yakışacak sonuçlar almamız gerekiyor” dedi.

DİKKATLİ OLMAK ZORUNDAYIZ

Küçükte olsa her kesimde tedirginlik olması gerekiyor diyen Süme, “Tabi bu bizde de olması gerekiyor ki daha dikkatli olmamız lazım. Bu panik değil çünkü avantajlı durumdayız, dikkatli olmak zorundayız ve bu avantajı da lehimize çevirmeliyiz ona göre maça çıkmamız lazım ama panik yaratacak bir tedirginliğe gerek yok. Biz sahada o sorumluluğu üstlenip elimizden geleni yapacağız. Onun da sözünü veriyoruz ve Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmayacak” diye konuştu.

A.SERDAR ÖZEKŞİ