Gençlerbirliği mağlubiyetinin kendileri açısından hayal kırıklığı olduğunu vurgulayan Gaziantepspor kaptanı Şenol Can, "Artık hiçbir bahaneye sığınmadan herkesin kendine çeki düzen verip mücadele etmesi gerekiyor. Bu maçların telafisi yok"dedi. Şenol Can bu arada Gençlerbirliği maçından sonra soyunma odasındaki Kemal ile yaşanan tartışmanın para konusuna da değindi ve bazı futbolcuların paralarını aldığını itiraf etti.

8 FUTBOLCU PARASINI ALDI

Gençlerbirliği maçından sonra Kemal Tokak ile kavga eden Şenol Can paralarını aldıklarını itiraf etti. Şenol Can da dahil 8 futbolcunun para aldığı kırmızı-siyahlı takımda geri kalanlar ise paralarını alamadı. Gençlerbirliği maçında havanın sıcak ve nemli olduğunu ifade eden Can, “Bunaltıcı bir havada mücadele ettik. Maçtan bir gün önce kulüp başkanımız ödeme yaptı. Bize maddi kaynak sağladı o konuda çok büyük sıkıntı yok. Ellerinden geldiği kadarıyla destek veriyorlar” dedi.

FİNAL MAÇLARIMIZ VAR

Gençlerbirliği mağlubiyetinin kendileri açısından hayal kırıklığı olduğunu vurgulayan Gaziantepspor kaptanı Şenol Can, “Biz bu maçtan 3 puanı alıp rahatlamak istiyorduk fakat olmadı, puan bile almış olsaydık çok büyük avantaj sağlamış olacaktık. Kötü bir mağlubiyet aldık, artık önümüzde 4 final maçı var inşallah onlardan alnımızın akıyla çıkıp Gaziantepspor’u hak ettiği yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

HERKES KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERSİN

Sergen Yalçın gittikten sonra 4 maçı da kazanamadıklarını belirten Can, “Elazığ ve Gençlerbirliği maçlarında çok kötü oynadık. Bu arada şans da yanımızda değil, gol de atamıyoruz. Artık hiçbir bahaneye sığınmadan herkes kendine çeki düzen verip mücadele etmesi gerekiyor. Bu maçların telafisi yok avantaj yine bizde. Her maçtan puan veya puanlarla ayrılmak zorundayız. Bu maçlardan istediğimizi alıp çıkarız” dedi.

STRESLİ ORTAMA GİRDİK

Üzerlerinde galip gelmemenin stresi olduğunu açıklayan Can, “Galip gelemediğimiz zaman alt taraflara yaklaştık, bir galibiyet bize yetecek ama bir türlü bunu sağlayamadık. Stresli bir ortama girdik fakat bu ortamdan takımı çıkartacak olan yine bizleriz. Gaziantepspor’u iyi yerlerde bitireceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

SERDAR ÖZEKŞİ