Ligde üst üste aldığı galibiyetlerle çıkış yakalayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘da takım kaptanı Erdal Güneş, istikrarı sürdürmek istiyor.

Kaptan Güneş, Adana Demirspor ve Karşıyaka karşısında yakaladıkları çıkışı Samsunspor deplasmanında da puanlar alarak sürdürmek istediklerini söyledi.

Samsunspor maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde kendi tesislerinde sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da antrenman öncesi açıklama yapan Erdal Güneş, geride kalan 6 haftanın geneline bakıldığında güzel bir birliktelik yakalandığını ifade edip, 12 puanla 3. sıraya yerleştiklerini hatırlattı.

Bu hafta ligin lideri Samsunspor'a konuk olacaklarını anlatan Güneş, “Şu anda ligde namağlup olan sayılı kulüplerden biriyiz. İnşallah bunu sürdürmek istiyoruz. Bu hafta zorlu bir deplasman bizi bekliyoruz. Çok çalışıp, iyi konsantre olmamız gerektiğinin farkındayız. Şu ana kadar hazırlıklar iyi gidiyor. İnşallah yakaladığımız çıkışı, Samsunspor karşısında da puanlar alarak sürdürmek istiyoruz. Geride kalan haftalarda iyi performans gösterdik ama lig uzun bir maraton. Asıl hedefimiz, gücümüzü ligin tamamına yayabilmek.” Açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU