PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına Topuk Yaylası Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürüyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Düzce’nin Topuk Yaylası'nda kampta. Teknik direktör Nurullah Sağlam nezaretinde futbolcular, antrenmana ısınma koşusu ve adaptasyon hareketleri ile başladı. Ardından 5'e 2 top kapma oyunu oynandı. Sonrasında çift kaleli oyun oynayan futbolcular antrenmanı soğuma egzersizleri ile tamamladı.

EKSİKLİKLERİMİZİ GÖRÜYORUZ

Mavi-beyazlı takımın Kalecisi İlker Avcıbay, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “Yeni arkadaşlarımız var ve hazırlık maçları yapıyoruz. Eksikliklerimizi görüyoruz. Birbirimizi tanımak için şu anda her şey güzel gidiyor” dedi.

BEKLENTİLERİ BİLİYORUZ

Takımda arkadaşlık ortamının gayet iyi olduğunu belirterek Avcıbay, “Arkadaşlığı sahaya yansıttığınız sürüce daha çok kenetleniriz daha çok birlikte oluruz, daha mutlu günler geçiririz inşallah. Buraya gelen birçok oyuncu ile birlikte hedefleri olan ve gelecek planlaması olan bir kulüp olduğunu öğrenerek geldik. Bu planlamanın içinde kendimize yer bulduğumuz için öncelikle kulübe teşekkür ediyoruz. Tabi ki şampiyonluk kolay söylemler değil ama hedefler var bu hedeflere gitmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Bizden beklentileri biliyoruz. Gaziantep Belediye’nin bu yıl ve gelecek yıllardaki hedefleri belli inşallah bu hedefler doğrultusunda elimizden geleni yaparız” açıklamasını yaptı.