Gaziantepspor’un başarılı kaptanı Elyasa Süme, Galatasaray maçında bir pozisyonda burnu kırılmıştı. Takım arkadaşı Fernando Marçal’la aynı hava topuna çıkan Elyasa, o pozisyonda talihsiz bir şekilde burnuna darbe almış ve kanlar içinde yerde kalmıştı. Yapılan ilk kontrollerde burnunda kırık olduğu anlaşılan Elyasa’nın doktorlar tarafından ameliyat edilmesi gerektiği bildirildi. Bu karara karşılık Kaptan Süme, takımından ayrı kalmamak için ameliyat teklifini reddetti. Ve takımıyla birlikte çalışmalara katıldı.

ÖZEL MASKE YAPILDI

Elyasa Süme’nin kırılan burnu için yüz ölçülerinin alındığı ve görüş mesafesini etkilemeyecek özel bir maske yapıldığı öğrenildi. Bu maskeyle antrenmanlara çıkan Süme, dün takımının gerçekleştirdiği ilk antrenmanda yeni maskesiyle çalışmak zorunda kaldı. Takımdan ayrı kalan tecrübeli kaptana, takım arkadaşları da geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA OYNAYABİLİR

Yerel ve ulusal basında Elyasa’nın almış olduğu darbeden dolayı 3 ya da 4 hafta takımdan uzak kalacağı konuşuluyordu. Ancak Elyasa gazetemize yaptığı açıklamada ameliyat olmak istemediğini ve Beşiktaş maçında maskeyle de olsa elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini belirtti.