CHP adayları Gaziantep Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek projelerini anlattı. CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Ali Serindağ, CHP İl Başkanı Av Mehmet Gökdağ, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Dr. Fethi Albayram ve Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mustafa Aslan'ı ağırlayan Borsa'da başkan Ahmet Tiryakioğlu, yerel seçimler öncesi demokrasinin en önemli kurumları arasında yer alan siyasi partilere kapılarının açık olduğunu ifade etti.

SANAYİNİN BAŞKENTİ

“Gaziantep sahip olduğu özellikler ve bu günkü konumu ile sanayi, kültür sanat başkenti konumundadır" diyen Tiryakioğlu "Kendimizi bundan sonraki süreçlerde daha üst noktalara taşıyarak örnek bir dünya kenti yapma becerisine sahip kadrolara ihtiyaç vardır. Dünyanın göz bebeği olan kentimizin yeni belediye başkanları 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerle belirlenecektir. Kentimizin kalkınması ve gelişmesine ve sorunlarının çözümüne yönelik her türlü projeyi destekliyoruz. 30 Mart yerel seçimlerinde bütün siyasi partilere ve adaylarına başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu’na teşekkür eden CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici borsa üyelerine seçilmesi halinde yapacağı hizmetleri ve projelerini anlattı.

HABER MERKEZİ