Sanko Üniversitesi, bu öğretim yılında kapılarını açıyor.

Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Beslenme ve Diyetetik Bölümlerinde eğitim verecek olan Sanko Üniversitesi’nde, bu akademik yılda toplam 240 öğrenci eğitim alacak.

YOĞUN HAZIRLIK DÖNEMİ

Sanko Üniversitesi’nin yüzde 95 doluluk oranına ulaştığını belirten Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nalan Akbayrak, “Yoğun bir hazırlık döneminin ardından, bu yıl ilk kez eğitim – öğretime başlayacak olmamıza rağmen öğrencilerimizden ve velilerimizden gördüğümüz ilgi bizleri hem gururlandırdı, hem de mutlu etti” dedi.

8 EKİM'DE BAŞLIYOR

Prof. Dr. Akbayrak, akademik ve idari kadro olarak öğrencilere en modern ve en günceli vermeyi öngördüklerini kaydederek, “Bu amaçla tüm olanaklarımızı kullanıyoruz. Öğrencilerimizin eğitim ortamlarının yanı sıra, barınma ve boş zamanlarını rahat geçirebilmeleri, sosyo – kültürel ihtiyaçlarını gidermeleri adına tüm hazırlıklarımızı tamamladık” şeklinde konuştu. “Öğrencilerimizin birinci sınıftan itibaren Türkiye’nin yatak kapasitesiyle en büyük özel hastanesi olan Sani Konukoğlu Hastanesi’nde uygulamalı eğitim görecek olmaları çok büyük bir avantaj” diyen Prof. Dr. Akbayrak, 8 Ekim’de başlayacak akademik yılın tüm öğrencilere hayırlı olmasını diledi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT