Evinin kapısına kilit vuramayan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, 2017 – 2018 sezonun da kendi evinde oynadığı 6 maçta hiç galibiyet alamazken, 4 mağlubiyet ve 2 de beraberlik aldı. Sadece Gaziantep'te olduğu için deplasman sayılan Gazişehir maçında galibiyet alan kırmızı siyahlılar, evinde bir türlü taraftarlarının yüzünü güldüremedi ve iç saha performansı ile ligin son sırasında yer aldı.

TFF 1. Ligde 27 yıl aradan sonra mücadele eden Gaziantepspor, evinde oynadığı 6 maçta Erzurumspor Büyükşehir Belediye ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarından 2 puan toplayabildi. Kırmızı – siyahlı temsilcimiz evinde attığı 2 gole karşı kalesinde 12 gol gördü. Bu sezon en fazla puan kayıplarını evinde yaşayan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, dış sahada ise deplasman konumunda oynadığı Gazişehir Gaziantep maçından galibiyetle ayrıldı. Diğer 5 müsabakadan ise mağlubiyetlerle sahadan puansız ayrıldı.

Gaziantepspor deplasmanda ise 2 gol atarken kalesinde 13 gole maruz kaldı. Genel olarak ise kırmızı – siyahlı temsilcimiz, bu sezon oynadığı 12 karşılaşmadan bir galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet elde etti. Kalesinde 25 gol gören ekip, rakip kaleye ise sadece 4 gol atabildi. Gaziantepspor 3 puan silme cezası alması nedeniyle hanesinde ki 2 puanla puan cetvelinin son sırasında yer alıyor.

İŞTE GAZİANTEPSPOR'UN İÇ SAHA MAÇLARI:

Gaziantepspor – Ümraniyespor 0 – 3

Gaziantepspor – Manisaspor 1 – 4

Gaziantepspor – B.B Erzurumspor 0 – 0

Gaziantepspor – Ankaragücü 1 – 2

Gaziantepspor – Çaykur Rizespor 0 – 0

Gaziantepspor – Boluspor 0 – 3

A.SERDAR ÖZEKŞİ