DENİZLİSPOR – GAZİANTEP B. B

STAD: DENİZLİ ATATÜRK

TARİH: MAYIS CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 19.00

HAKEMLER: YAŞAR KEMAL – MUSTAFA SÖNMEZ – KEMAL ONGUN

YAYIN: TRT SPOR (DÖNÜŞÜMLÜ)

Geçen hafta kendi sahasında berabere kalarak sezonun son maçına iddiasız giren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Denizlispor maçıyla sezona veda edecek.

Ligin son haftasına küme düşme endişesiyle çıkacak olan Ege temsilcisi Denizlispor ile bugün karşı karşıya gelecek olan mavi – beyazlı temsilcimiz, sahaya prestij mücadelesi için çıkacak.

Denizli Atatürk Stadyumunda bugün saat 19.00’da başlayacak mücadele de Yaşar Kemal düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Mustafa Sönmez ve Kemal Ongun yapacaklar. Karşılaşma TRT SPOR’dan dönüşümlü olarak yayınlanacak.

BÜYÜKŞEHİR RAHAT

Sezona Play Off hedefiyle başlayan ancak ligin tamamlanmasına bir hafta kala umudunu tamamen kaybeden Büyükşehir Belediyespor, bu akşam ki maça oldukça rahat çıkacak.

Son haftaya tamamen iddiasız giren mavi – beyazlı temsilcimiz, rakibi açısından oldukça önem taşıyan mücadeleden her şeye rağmen galibiyetle sezonu noktalamak istiyor. Bülent Bölükbaşı nezaretinde sahaya çıkacak olan temsilcimizde genç futbolculara şans verilmesi bekleniliyor.

DENİZLİ’NİN KADER MAÇI

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sezonun son maçına çıkarken 33 maçtan 10 galibiyet, 15 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 45 puan topladı. Küme düşme hattında yer alan Denizlispor ise 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 14 yenilgisi bulunuyor. 36 puanlı Denizlispor’ın ligde kalması adına mutlak galibiyete ihtiyacı olacak. Mavi – beyazlı temsilcimizden daha ziyade ev sahibi ekibin kader maçı olacak.

GENÇLER ŞANS BEKLİYOR

Ligde kalan son maçına iddiasız çıkacak olan Gaziantep Büyükşeghir Belediyespor’da sezon başından bu yana fazla şans bulamayan genç futbolcular forma istiyor.

Kendilerini kanıtlaması açısından iyi bir fırsat yakalayan genç kramponlar, teknik sorumlu Bülent Bölükbaşı’nın şans vermesi durumunda sahada ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklar.

DENİZLİ CEPHESİ

PTT 1. Lig’in son haftasında evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Denizlispor, final maçı havasında geçecek karşılaşma için hazırlıklarına devam ediyor.

Antrenman öncesi Teknik Direktör Koray Palaz, oyuncularla bir süre sohbet ederken, bazı oyuncularla da tek tek ilgilendi. Oyuncuların düz koşu sırasında oldukça moralli oldukları ve sürekli gülümsedikleri dikkat çekerken, son haftaya düşme korkusundan bir nebze de uzak olunmasının buna yol açtığı görüldü.

Uzun maratonun sonuna geldiklerini kaydeden Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz ise "Geldiğimiz günden bu yana bu takıma, oyuncularımıza güvendik. Hepsi gerçekten de kaliteli futbolcular ve insanlar. Geldiğimiz son noktada ise ligde kalma olarak ipleri elimize almış durumdayız. Tüm oyuncularımın, teknik ekibimin emeğine sağlık diyorum. İnşallah son hafta da galip gelerek ligi galibiyetle kapatırız" dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU