PTT 1. Liginde sezonun son maçına yarın kendi evinde Fethiyespor ile oynayacağı mücadele ile veda edecek olan mavi – beyazlı temsilcimiz kapanışı 3 puanla yapmak istiyor. Geçen hafta deplasmanda elde ettiği galibiyetle final haftasında sadece prestij mücadelesi verecek olan temsilcimiz taraftarlarına galibiyetle veda etmenin hesabını yapıyor. Kamil Ocak Stadyumunda yarın akşam saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi İzmir üst klasman hakemlerinden Tolga Özkalfa yönetirken yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Serkan Akarca ve Ahmet Şimşek yapacaklar.

ÖZLEM BİTSİN

Sezonun ikinci yarısında kendi evinde galibiyet alamayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kamil Ocak stadyumunda 3 puan hasretine de son vermek istiyor. Kendi evinde bu sezon oynadığı her maçına stresli bir şekilde çıkan mavi – beyazlı temsilcimiz, ilk defa bir mücadeleyi stressiz çıkacak. Sezonun son hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular kendi sahalarında oynayacakları Fethiyespor maçını da kazanarak taraftarlarına Kamil Ocak stadyumunda galibiyeti hatırlatacaklarını söylediler.

YÜZLER GÜLÜYOR

Geçen haftaya kadar antrenmanlara ve maçlara ligde yaşanan sıkıntı nedeniyle mutsuz çıkan mavi – beyazlı oyuncuların artık yüzü gülüyor. Futbolcuların beklenilen performansları bir türlü sahaya yansıtamadıklarını açıklayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik sorumlusu Mehmet Polat, “Geçen hafta Tavşanlı maçında gerçek kimliklerini maça yansıtan oyuncularımız rahat bir maç kazanabileceklerini de kanıtlamış oldular. Tabi ki her maçın kaybedilmesi sıkıntıyı da beraberinde arttırarak getiriyor. Bu akşam ise o sorunlarından arınmış bir şekilde mücadele edecekler. Fetfiyespor konum itibarıyla şiddetle puana ihtiyaç duyacak ama biz kendi futbolumuzu oynayarak kazanmak ve sezonu 3 puan alarak kapatmak istiyoruz” dedi.

FETHİYE CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına hayati önem gözüyle bakan Ege temsilcisi Fethiyespor, bu akşam ki mücadeleden mağlubiyetle ayrılması durumunda ligden düşen son takım olacak. Kırmızı – mavili ekip galip gelmesi durumunda bu defa da Boluspor’un mağlup olmasını bekleyecek. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor evinde 3 maçtır kaybetmesinin kendileri için bir anlam taşımadığını söyleyen Fetfiyespor’un oyuncularından İrfan Başaran, “Rakibimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımının evinde son 3 maçını kaybetmesi bizim açımızdan olumlu yada olumsuz hiç bir şekilde etkileyeceğini düşünmüyorum. Ligde son maçımız ve mutlaka kazanmamız gerekiyor” dedi.