Son iki haftasına girilen PTT 1. Liginde yarın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kader maçına çıkıyor.

Bu sezon planları tutmayan mavi – beyazlılar deplasmanda rakibinden alacağı bir puanla ligde kalmayı garantileyecek.

Yarın saat 17.00’de Kütahya Dumlupınar Stadyumunda başlayacak karşılaşmayı İstanbul üst klasman hakemlerinden Murat Özcan yönetirken, yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Erkan Akbulut yapacak.

ONUR SAVAŞINI VERECEĞİZ

Ligin son haftasına rahat bir şekilde girmek istediklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un futbolcuları, “Bugün ki savaşı kazanmak için sahada var gücümüzle mücadele edeceğiz. Artık kalan son iki maçımız bizim onur mücadelemiz olacak. Biz kendimize asla küme düşen takımın oyuncuları dedirtmeyiz. Bu bilinçle sahaya çıkacağız ve sezon içerisinde nasıl ki çok zorlu deplasmanlardan puanlarla döndüysek tavşanlı karşısında da elimiz boş dönmeyeceğiz. Ve gelecek sezon ligde mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

YÖNETİM İNANIYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yönetimi bugünkü maçtan puan veya puanlarla döneceklerine inanıyorlar.

Takım içerisinde maddi ve manevi sorunları genel anlamda aştıklarını belirten mavi – beyazlı kulübün yönetimi, futbolcuların oldukça iyi niyetle mücadele ettiklerini ve Tavşanlı karşılaşmasından hiçbir şekilde boş dönmeyeceklerini söyleyerek futbolculara olan inançlarını açıkladılar.

1 PUAN YETECEK

Küme düşme potası içerisinde yer alan 5 takımdan en avantajlı konumda olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un bugünkü maçtan beraberlikle ayrılması halinde ligde kalmasına yetecek.

38 puanda yer alan temsilcimizin yakın takipçisi TKİ Tavşanlı’dan arasında ki 4 puanı elde edeceği 1 puanla koruyacak olan mavi – beyazlı ekip, diğer adayların alacakları puanları sorun etmeksizin korku tünelinin içinden çıkacak.

TKİ TAVŞANLI CEPHESİ

Ligde kalması için kalan 2 maçtan 6 puan çıkartmak mecburiyetinde olan TKİ Tavşanlı Linyitspor, bugünkü maça hayati değer gözüyle bakıyor.

Mavi – beyazlı temsilcimiz karşısında üç puandan başka şansı bulunmayan kırmızı – siyahlı ekip, bugünkü mücadeleden galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU