Türk Kızılay’ı Kan Hizmetleri ekiplerinin, yıl boyunca sürdürdüğü kan bağışı kampanyasına bir destek de Royal Halı çalışanlarından geldi. Kampanya Royal Halı çalışanları tarafından büyük ilgi görürken yaklaşık 90 ünite kan bağışı toplandı.

Gaziantep’te sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de ön plana çıkan Royal Halı, bu kez tüm Türkiye’de Türk Kızılay’ı tarafından “Küçük bahaneler büyük iyiliklere engel olmasın” sloganıyla yürütülen kampanyaya 90 çalışanı ile birlikte katıldı.

İNSANLIK GÖREVİ

Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı, Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına katkıda bulundukları için mutlu olduklarını ifade etti. Royal Halı’nın sosyal sorumluluk projelerinde yer almayı önemsediğini belirten Dağcı, “Türk Kızılay’ının yürüttüğü bu anlamlı kampanyaya çalışanlarımızla birlikte destek olmak bizim için çok anlamlı” dedi. Kızılay ekiplerince verilen formları doldurduktan sonra kan veren gönüllü Royal Halı çalışanları, kan bağışının sağlık açısından çok önemli olduğunu belirterek, önemli bir insanlık görevi olduğunu dile getirdi. HABER MERKEZİ