Gazianrep Primer Hastanesi, kamuoyuna duyuru şeklinde açıklama yaptı. Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Tek amacı Gaziantep ve bölgeye kaliteli sağlık hizmeti sunmak olan Özel Primer Hastanesi olarak devletimiz ve milletimizin ikbali için üzerimize düşen sorumluluğumuzu büyük bir ciddiyet ve hassasiyetle sürdürerek devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz" denildi.

İŞTE AÇIKLAMA

“17.07.2007 tarihinden itibaren bölgeye sağlık hizmeti sunan Özel Primer Hastanesi olarak bu güne kadar hiçbir yasa dışı oluşum, vakıf, kurum ve kuruluşlarla herhangi bir bağlantımız olmamıştır. Özel Primer Hastanesi olarak devlet mekanizması dışında herhangi bir yapılanmayı kabul etmemiz mümkün değildir.

Biz Özel Primer Hastanesi devletimizin kurum ve kuruluşlularına bağlı olarak faaliyetlerimizi aynı azim ve kararlılıkla sürdürerek yolumuza devam etmekteyiz. 2011 yılında Gaziantep’te yerleşik özel bir vakıf üniversitesi ile afiliasyon görüşmelerimiz geçen yıl itibari ile tarafımızca sonlandırılmış ve bu üniversite ile hiçbir ilişkimizin kalmamış olmasına rağmen ismimizin hala bu oluşumla beraber anılmasından son derece rahatsızlık duymaktayız.

Tek amacı Gaziantep ve bölgeye kaliteli sağlık hizmeti sunmak olan Özel Primer Hastanesi olarak devletimiz ve milletimizin ikbali için üzerimize düşen sorumluluğumuzu daha büyük bir ciddiyet ve hassasiyetle sürdürerek devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz”