Kamusen üyeleri uygun fiyata özel hastanelerden hizmet alacağı bildirildi.

Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Baler Fidan, sendika üyelerinin uygun fiyatlarla sağlık hizmeti alabilmelerine yönelik olarak Özel Akademi Hastanesi, Özel Sev Amerikan Hastanesi, Özel Hatem Hastanesi ve Özel NCR Hastanesi ile sendika olarak anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Protokole göre Kamu-Sen üyeleri hastanelerin almış oldukları devlet katkı payı hariç ek ücretlerden yüzde 20 ile yüzde 25 arasında değişen oranlarda indirim avantajından yararlanacaklar.

HAYIRLI OLSUN

Yapılan protokolün hayırlı olmasını dileyen Baler Fidan, "Kamu-Sen olarak geçmiş yıllarda farklı sektörlerde kurum kuruluşlarla devam eden indirim anlaşmaları yaptık, amacımız miktarı önemli değil üyelerimizin avantalardan faydalanmasını sağlamak, sağlık sektöründe Gaziantep'in seçkin hastanelerinden üyelerimizin kaliteli ve hesaplı hizmet almasını arzu ediyorduk. Şükür bunu da başardık,değerli Kamu-Sen üyeleri için ne yapılsa az. Bunun bir başlangıç olmasını diliyor, ilerleyen zaman diliminde farklı sektörlerde de bu tür indirim protokolü anlaşmaları yapmaya devam edeceğiz" dedi. İHA