Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kamil Ocak Stadyumunda 350 gündür galibiyete hasret kaldı.

Sezona büyük umutlarla başlamasına rağmen hedefinin bir hayli gerisinde kalan mavi – beyazlı temsilcimizin bir türlü evinde yüzü gülmüyor.

PTT birinci lig temsilcimiz, Pazartesi günü konuk edeceği Adana Demirspor karşısında şanssızlığını kırarak 350 gün aradan sonra kendi evinde yeniden 3 puanla tanışmak istiyor.

YÜZÜMÜZ GÜLMEDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde en son 2013 – 2014 sezonunda ilk yarının son karşılaşmasını 22 Aralık 2013 tarihinde lige veda eden TKİ Tavşanlı Linyitspor’u 2 – 1 mağlup etti. Mavi – beyazlı ekibin o tarihten bu yana Kamil Ocak Stadyumunda bir türlü yüzü gülmüyor. Geçen sezonun ikinci ve bu senenin ilk yarısında oynanan hiçbir maçta üç puanı hanesine yazdıramayan temsilcimiz, şanssızlığını kırmak istiyor.

6 BERABERLİK 8 YENİLGİ

PTT birinci liginde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 350 günlük galibiyetsizdik özleminde Kamil Ocak Stadyumunda oynadığı 14 maçın 6’sından beraberlikle ayrılırken, 8 maçta ise sahayı boynu bükük terk etti.

Temsilcimiz bu süre içerisinde kendi evinde kalesinde gördüğü 24 golle rakiplerini sevindirirken, sadece 9 gol atma başarısını gösterdi.

MUHARREM TÜRKOĞLU