Gruplarında lider olarak finale yükselen Kamil Gereçci ile İbrahim Buğur takımlarını final maçı öncesi bir araya getiren Gaziantep kulübü eski başkanı Kamil Gereçci, örnek bir davranış sergiledi.

BÜYÜK KATKILAR SAĞLADI

Geleneksel hale getirilen merhum Sani Konukoğlu futbol turnuvasında bu zamana kadar ilk defa bir final karşılaşması öncesi birbirine rakip olan takımları yemekte bir araya getirildiğini ifade eden Gaziantep TÜFAD şubesi başkanı İsmet Savcıloğlu, “Yıllardır Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreterlik görevinde bulunarak şehrimize önemli hizmetleri olmasının yanı sıra aynı zamanda Gaziantepspor’da da as başkanlık yaparak spor alanında da büyük katkıları olmuştur. Bu güzel davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

DOSTLUKLAR DEVAM ETSİN

Gaziantep TÜFAD şubesinin her sene düzenli olarak yaptığı Sani Konukoğlu Futbol Turnuvasının takdire değer olduğunu kaydeden Kamil Gereçci, “Bu şehirde spora hizmet eden kişilerin isimlerinin de verilerek onure edilmesi ayrı bir güzellik. Bu yılkı turnuvada da benim adımın olması şahsım adıma gerçekten onur verici. Bu anlamlı organizasyonlar devam etsin istiyorum. Belki de gelecek yıllarda şehrimizde amatör futbolu kalmayacak ve böyle organizasyonlar yapılamayacak. O nedenle böyle güzle dostlukların değerini bilmek gerekiyor” açıklamalarında bulundu.