Takıma geç katılan futbolcuların henüz hazır olmadığını belirten tecrübeli teknik adam, Denizli maçını galibiyetle kapatmak istediklerini belirtti.


DEĞİŞTİRME ZAMANI GELDİ

Sezona başlarken maç başına 2 puan ortalaması yakalamayı hedeflediklerini söyleyen teknik direktör Hüseyin Kalpar, “ Geldiğimiz noktada hedefimizin biraz uzağında kaldık. Puan kayıplarının çeşitli nedenleri var. Takıma geç katılan oyuncuların henüz tam anlamıyla hazır olmaması ve şanssızlık bunlardan bazıları. Ancak artık bazı şeyleri değiştirme zamanımız geldi. Bu anlamda bu hafta deplasmanda Denizlispor'a konuk olacağız. İnşallah oradan iyi bir oyun ve galibiyetle kentimize döneriz. Geçen haftalardaki kayıpları, kazanmayı alışkanlık haline getirerek telafi etmeliyiz. Çünkü artık kazanma zamanımız geldi” dedi.

KOLAY GOL YİYORUZ

Önceki haftalarda futbolcularının kendi kalesine iki gol attığına dikkati çeken Kalpar, “Yenildiğimiz maçların skoru da 1-0. Kolay goller yiyoruz. Biz her maç 2 puandan 68 puan hedefi belirlemiştik. Bu hedef uğruna artık, içeride veya dışarıda, kolay veya zor maç diye ayrım yapmadan her maçı kazanıp ilerlemeye kendimizi odaklamalıyız” dedi.

HASSASİYET GÖSTERMELİLER

Kalpar, 7. haftadaki Denizlispor maçının 30 Eylül Cumartesi günü saat 13.00'te başlayacağını hatırlatarak, “Ege bölgesi herkesin bildiği gibi sıcak bir bölge. Dolayısıyla henüz o saatlerde maç yapmak çok akıllıca olmaz. Ama TFF o saate koyduktan sonra oynamaktan başka seçeneğimiz de olamaz. Maçın öğle sıcağında oynanmaması her iki takım adına daha iyi olurdu. Bu yüzden maç saatleri belirlenirken biraz daha hassasiyet gösterilmesini bekliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

SPOR SERVİSİ