Gelecek sezson PTT 1. ligde kalesini sağlam ellere teslim etmeyi düşünen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Hakan Kutlu’nun eski öğrencisine teklif götürdü.

Mersin ekibiyle sözleşmesi sona eren ve geçen sezon sadece 6 maçta forma giyebilen 25 yaşında ki file bekçisi mavi – beyazlı takımın teklifine sıcak bakıyor.

HELALLİK İSTEYECEK

Teknik direktör Hakan Kutlu’nun olduğu her takımda seve seve görev yapmaya hazır olduğunu söyleyen Zülfikar Yıldırım, “İki sezondur Mersin İdmanyurdi ile birlikteyim öncelikli olarak yöneticilerimle konuşup onların görüşlerini almalıyım. Eğer buradan ayrılacaksam helallik alıp öyle ayrılmak istiyorum. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Hakan Kutlu’nun olması bir avantaj ve hedefi olan bir takım bu da beni heyecanlandırır. Ben her iki takımda da severek görevimi yaparım” açıklamasını yaptı.

MUAMMER ZÜLFİKAR YILDIRIM KİMDİR?

Zülfikar Yıldırım, 1990 yılında Diyarbakır'da doğdu. Futbola ailesinin işi nedeniyle göç ettiği Ankara Esnafspor'da başlayan Zülfikar, 2006 yılında yine Ankara takımı olan Türk Telekomspor'a transfer oldu ve 2007 yılında ise bu takımda profesyonel oldu. 4 sezonda 9 resmi maça çıkan Muammer, 2011 yılında ise Belediye Vanspor'a transfer oldu. 2 sezonda 60 maça çıkan Muammer, 2013 yılında ise Mersin İdman Yurdu ile sözleşme imzaladı. O sezon 1 Türkiye Kupası, 1 PTT 1.Lig ve 1 A2 ligi maçına çıktı. Sezon sonunda takımı Süper Lig'e yükseldi.

MUHARREM TÜRKOĞLU