Türkiye Erkekler Açık Alan Hokey Süper liginde Gaziantep’i temsil eden Polisgücü, Konya’da oynanan birinci etap müsabakalarından lider döndü.

Konya’da Saraçoğlu Tesisleri, hokey sahasında 26 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında oynanan maçlarda 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan mavi – beyazlı temsilcimiz, topladığı 19 puanla ilk yarıyı zirvede tamamladılar.

Gaziantep Polisgücü, Erkekler Açık Alan ilk gününde Osmaniye Gençlikspor’u 1 – 0, Muğla Gençlikspor’u 6 – 0, Amasya Gençlikspor’u 5 – 2, Malatya Anadolu Ateşi’ni 4 – 1, Malatya Hokeyspor’u 30 – 0 ve Bolu Higways’ı 2 – 0 mağlup ederken sadece Gaziantep temsilcisi Akdora ile golsüz berabere kaldı. Şampiyon adayı, attığı 48 gole karşılık kalesinde sadece 3 gol gördü.

Açık alan birinci etap maçlarını lider tamamlayarak şampiyonluk yolunda ki önemli bir engeli daha aştıklarını kaydeden Gaziantep Polisgücü kulüp başkanı Mehmet Kaplan, “Her sene elde etiğimiz başarımızı bu sezon bir kez daha egale etmek istiyoruz. Tabi ülkemizi Avrupa arenasında temsil etmenin gururunu yaşamayı bir kez daha istiyoruz. Konya’da oynanan maçlarda Teknik ekibimiz ve oyuncularımız ellerinden gelen en iyi çabayı sarf ettiler. Yönetim kurulunda ki arkadaşlarımız gerek maddi ve gerekse de manevi olarak her türlü fedakârlıkları sergilediler. Ekip anlayışını sahaya oldukça iyi yansıtan bir kulübüz ve bunların karşılığını da elde edilen başarılarla alıyoruz. Ligin ikinci yarısında da aynı başarılarımızı tekrarlayıp müzemize bir kupayı daha yerleştirmenin hesaplarını yapıyoruz” açıklamalarında bulundu. MUHARREM TÜRKOĞLU