Transferde hareketli saatler yaşayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, gelecek vaat eden kaleci Ahmet Sabri Fener’e imzayı attırdı.

Türk futbolunun parlayan kalecileri arasında gösterilen genç file bekçisi ile iki artı bir yıllık sözleşme yapıldı.

Genç kaleci, Konyaspor ile sözleşmesi devam etmesi nedeniyle kulübünden yeşil – beyazlı ekipten alacağını feragat ederek bonservisini alarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’ a geldi.

PTT birinci ligin en iyi kulüplerinden birine geldiğini kaydeden kaleci Ahmet Sabri Fener, “Hakan Kutlu’nun burada olması ve ayrıca yönetimin ilgili yaklaşımı bu güzide kulübe yakınlaşmama neden oldu. Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu olmaktan son derece mutluyum” diye konuştu.

AHMET SABRİ FENER KİMDİR?

Futbola forvet olarak başlayan Ahmet Sabri, hocalarının yönlendirmesiyle kaleci oldu. 1992 Konya doğumlu olan genç eldiven, Konya Şekerspor alt yapısından yetişti ve 2012-13 sezonunu Anadolu Selçukluspor’da geçirdi. 2012-13 sezonunda Anadolu Selçukluspor’un as kalecisiyken 2013-14 sezon başında Torku Konyaspor’a transfer edilen file bekçisi, 2018 Mayıs sonuna kadar Torku Konyaspor’a imza atmasına rağmen kulübüyle ilişiğini keserek Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un yolunu tuttu.MUHARREM TÜRKOĞLU