Forum Gaziantep, Ayşe Arman ve Saba Tümer’i sevenleriyle bir araya getirdi. Forum Gaziantep, şanslı ziyaretçilerine Arman ve Tümer’den imzalı hediyeler verirken kahkahalar havada uçuştu.

Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, ev sahipliği yaptığı keyifli etkinliklerine Ayşe Arman ve Saba Tümer’i ağırladığı özel bir söyleşiyle devam etti. Ayşe Arman’ın sorularına samimi cevaplar veren Tümer, evlenmekten korktuğunu, evlenecek değil, eğlenecek erkek tercih etiğini söyleyerek, “Herkes memleketiyle gurur duyar ben İzmirli olduğum için çok mutluyum İzmirli olmak özgür olmak demektir” dedi.

ARMAN: ÇOK HEYECANLIYIZ

Ayşe Arman, Gaziantep’e daha önce geldiğini belirterek Saba Tümer’le birlikte verdiği röportajda şunları söyledi: “Aslında ikimiz ilk defa bir iş yapıyoruz birlikte, çok heyecanlıyız ve Gaziantep’te olduğumuz için çok mutluyuz. İlk buradan başladık devamının da geleceğine inanıyoruz. Gaziantepliler sıcak oldukları için, bizde sıcağız onun için fokur fokur bir şeyler bekliyoruz. Eylence, kahkaha, dinamik bir şey bekliyoruz. Gaziantep’e kadar gelmişken yemekte yemek istiyoruz. Heyecanlıyız, istekliyiz.”“Birlikte televizyon programı yapmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna Ayşe Arman, “Evlenmeyi düşünüyoruz resmileştireceğiz” şeklinde esprili bir yanıt verdi.

SABA TÜMER: BİR ÇOK ŞEY YAPACAĞI

Tümer ise, “Ben çok istiyorum. Ama Ayşe pek sıcak bakmıyor” dedi. Arman, doğuya, güneydoğuya iki sarışın kadın olarak gitmek istediklerini belirterek, kadın haklarını da konuşmak istediklerini, kadına şiddeti konuşma istediklerini birlikte birçok şey yapacaklarını söyledi. Tümer ve Arman daha sonra hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.İHA