Gaziantepspor’da kaptan Şenol Can, Antalyaspor karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini ve Beşiktaş karşısında da üç puan için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Yeni yönetimin oluşmasının ardından paralarını aldıklarını ifade eden Can, morallerinin yerine geldiğini, artık ligde üst sıralara doğru tırmanmak istediklerini kaydetti.

İYİ KADROMUZ VAR

Antalya galibiyeti sonrası bu hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçının öneminin daha da fazla arttığını söyleyen Gaziantepspor’un başarılı defans oyuncusu Şenol Can, “Bu hafta taraftarlarımız önünde kendi evimizde güzel bir mücadele olacak. İnşallah bu maçı da alıp taraftarlarımıza üç puan armağan etmek istiyoruz. Çok iyi hazırlanıyoruz, sakatlık kaza bela yok. Zaten çok iyi bir kadromuz var İnşallah bu maçtan galibiyetle ayrılıp biraz daha yukarıları yakalamak istiyoruz” dedi.

KAFAMIZ RAHAT

Yeni oluşan yönetimin ellerinden geldiği kadarıyla ödeme yaptıklarını ifade eden Can, “Bu konularda bir sıkıntı yok bize her türlü desteği veriyorlar. Bizim kafamızın rahat olmasını ve sahaya daha rahat çıkmamızı sağlıyor. Bu açıdan hiçbir problem yok biz sahada zaten her türlü görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Gaziantepspor’un başarısı için bundan sonra böyle devam edecek” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU