Sergen Yalçın'dan boşalan koltuğa oturan Teknik Sorumlu Tahsin Tam ufak tefek eksiklerin olduğunu söyleyerek, "Bundan sonra ki haftalarda da bazı oyuncular olmayabilir ama bu hiçbir zaman için mazeret değil. Şundan emin olsunlar ki şehri ve taraftarlarımızı mutlu etmek için kadromuz fazlasıyla yeterlidir” dedi.

Sivasspor maçına çok iyi hazırlandıklarını ve tüm çalışmalarını kazanma adına yaptıklarını söyleyen Gaziantepspor teknik sorumlusu Tahsin Tam, “Biz oraya giderken beraberliği dahi düşünmüyorduk. Maçın ilk yarım saatlik bölümünde istediğimiz oyunu oturtamadık fakat kalan bölümlerinde yaklaşık 60 dakika gerçekten galibiyeti hak ettiğimiz bir oyun ortaya koyduk. Futbolcularımız ortaya koymuş olduğu mücadeleden ve performanstan son derece memnunum. Kazanmak için her şeyi yaptılar, tüm iyi niyetlerini ortaya koydular ama taraftarlarımızın da seyrettiği gibi son saniyelerde santra bile yapamadan mağlup şekilde bitirdik ki soyunma odasına 2-2 girseydik bile üzüleceğimiz bir maçtı” dedi.

MÜCADELE UMUT VERİCİ

Sivasspor maçının kendilerini çok iyi yerlere taşıyacağı bir maç olduğuna değinen Tam, “Kazanmış olsaydık yukarıda yer bulacaktık ama gelecek haftalar adına vermiş olduğumuz mücadele umut verici. Kötü bir oyunla yenilseydik gerçekten çok üzülürdüm ama bu oyunu devam ettirdiğimiz zaman daha iyi sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum. Oyuncularda da o konsantrasyon fazlasıyla mevcut inşallah şansımız yerinde olur” dedi.

KASIMPAŞA SON DERECE ÖNEMLİ

Kasımpaşa maçının kendileri açısından son derece önemli bir maç olduğuna belirten Tam, “kazandığımız zaman geçen haftaki mağlubiyetten dolayı çok fazla kaybımızın olmadığı bir maç olmuş olacak. Yine 38 puanı bulduğumuzda alt taraftan ilişkilerimizi kesip tamamen yukarılara bakacağımız bir karşılaşma o yüzden önemli bir maç. Taraftarlarımızdan da bu maçta destek vermelerini istiyorum, oyuncularımız bu desteği fazlasıyla hak ediyor. İstediğimizi elde edeceğimiz bir maç olmasını umut ediyorum” dedi.

TARAFTARLARIMIZI UTANDIRMAYACAĞIZ

Gaziantepspor taraftarlarının takımlarına çok iyi destek verdiklerine değinen Tam, “Bu desteklerinin artarak devam etmesini istiyorum, gerçekten Gaziantep şehri çok iyi niyetli bir kent, onurlu mücadele veriyorlar. Yenildiğimiz maçlarda olabilir fakat şimdiye kadar yakaladığımız iyi bir seri var, taraftarlarımızdan ricam aynı şekilde arkamızda olmalarını istiyorum. Futbolcularımız taraftar desteğini arkalarında hissettiklerinde daha da iyi bir performans sergiliyorlar. Taraftarlarımızı utandırmayacak mücadeleyi bu hafta Kasımpaşa maçında vereceğiz” dedi.

BÜTÜNLEŞME ÇOK ÖNEMLİ

Gaziantepspor’un ilk 5 hedefini yakalamasının kendileri adına önemli olduğunu açıklayan Tam, “Öncelikle bizim alt tarafla bağımızı koparmamız gerekiyor. Hedefi yakalayacak kaliteli ekibe kesinlikle sahibiz. Yönetim kurumuzda sağ olsunlar bize desteklerini eksik etmiyorlar. Fakat bunda şehrinde kenetlenerek takıma pozitif sinerji vermesi çok önemli. Başarıda çok faktör var en son dediğimiz şans araya giriyor. Biz temel prensipleri yani fiziksel, teknik ve taktik çalışmalar bizim kontrolümüzde. Her şeyi yerine getirdiğimizde dış etkenlerde başarıyı yakalamada devreye giriyor. Bunlardan şehrin enerji oluşturması, taraftarın desteği, yönetim kurulunun desteği ki o güveni bize fazlasıyla veriyorlar arkamızda durduklarını hissettiriyorlar. Bu bütünleşme çok önemli bu faktörleri oluşturduğumuzda bizim takım daha iyi yerlere gelecektir. Kadroda ufak tefek eksiklikler söz konusu ama bunlar geçtiğimiz haftalarda da vardı. Bundan sonra ki haftalarda da bazı oyuncular olmayabilir ama bu hiçbir zaman için mazeret değil. Şundan emin olsunlar ki şehri ve taraftarlarımızı mutlu etmek için kadromuz fazlasıyla yeterlidir” şeklinde konuştu.