Zirve Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen ünlü oyuncu Mehmet Aslan Gaziantep’e hayran kaldığını söyledi. Aslan, “Yurt dışında psikoloji eğitimi aldım ama kadınların psikolojisini hala çözemedim. Ne dersem evet diyecek bir kadın bulamadım” diyerek dert yandı. Yakışıklı oyuncuya çapkın olup olmadığı soran öğrencilere Aslan, "Çapkınlık arz talep meselesi, bence ben çapkın değilim karşıdan bir ışık almazsam bende adım atmam" dedi.

DOKTORLAR DİZİSİNE ELEŞTİRİ

Doktorlar isimli bir TV dizisinde oynayan Mehmet Aslan dizinin tekrar bölümlerinin sürekli yayınlanmasını da esprili bir dille eleştirdi: “Dizi galiba 15 bin kez filan yayınlandı. Kendimi ekranda görmekten ben bile bıktım dahası orada görünüyorum sürekli diye başka dizilerde de oynayamıyorum.” Dizide doktor olan Aslan, doktorluk mesleğinin dünyanın en zor mesleği olduğunu söyleyerek Zirve Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuyan doktor adaylarına başarılar diledi.

İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER

Bahar Şenlikleri kapsamında Gaziantep’te Zirve Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen Mehmet Aslan sahnede kız arkadaşından gelen mesajı okudu. Kız arkadaşınız var mı? sorusuna “Sanırım şu sıralar yok, telefonlarıma bakmıyor” diyen Aslan, söyleşi sırasında gelen mesajı öğrencilerin de isteği üzerine salonla paylaştı: “Özledim ama kızgınım” yazılı mesajı okuyan Aslan: “Ben bu kadınları anlamıyorum.” diyerek kız arkadaşından yakındı. BAHRİ GEBEL