Geleceğin Üretken Kadınları Derneği'nden Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin’e destek geldi. GÜKAD Başkanı Arzu Yılmazkaya, Fatma Şahin’in Gaziantep’in İlk Kadın Milletvekili, İlk Kadın Bakanı olmasının ve gösterdiği aktif çalışmalardan gurur duyduklarını, Gaziantep’in İlk Kadın Büyükşehir Belediye Başkan Aday olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

BERABER ÇALIŞTIK

Bir zamanlar Sanko Holding’te Fatma Şahin ile aynı çatı altında çalıştıklarını belirten Yılmazkaya "Şahin’in önce Milletvekili, daha sonra Bakan olduğu dönemlerde her zaman bizlere kapısını ve ilgisini açık tuttu. Özel Sektörde, Kamu Sektöründe çalışan biz kadınlar artık kendi işlerimizi kurduk ve işlerimizi geliştirme yolunda ilerliyoruz. GÜKAD Derneğimizde Güzellik Uzmanından- Yaşam Koçuna , İnsan Kaynakları Hizmetinden -Yöresel Ev Yemeklerine, İthalat İhracaat Şirketinden -Danışmanlık Hizmet Sektörüne kadar çeşitli alanlarda kendi işini kuran ve bu yolda ilerleyen İş Kadınlarımız var. Bugün bizler Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçiminde Fatma Şahin Hanım’a destek için geldik” dedi.

ŞAHİN’DEN DESTEK

Şahin ise, "Kadınlarımızın her zaman yanında olmaya, sorunlarına kalıcı çözümler bulmaya çalıştık. Bu yolda Allah nasip eder, 30 Martta Büyükşehir Belediye Başkanı Seçildiğimde Hizmetlerimize devam edeceğiz. Kadınlarımıza yönelik bir çok yeni proje oluşturacağım. Yerel yönetimler ile Bakanlıklar birlikte neler yapabilir bunu araştıracağız. Kadınlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek ortak bir çalışma hedefleyeceğiz. Seçim beyannamemizde Kadınlara çocuk bakım evleri ve kreş desteği var" şeklinde konuştu.

Bora Toktaş