Güneş Mahallesi'nde akıllara durgun veren bir olay yaşandı. Özlem K, kayınbiraderleri Abdullah ve Ramazan K. ile, abisi Ali K. arasında kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada Özlem K. tabancayla, ağabeyi Ali K. ise av tüfeğiyle yaralandı.

Şahinbey ilçesi Güneş Mahallesi 27 Nolu Sokak'ta Ö.K. isimli genç kadını araçtan indiren ve ağabeyi olduğu iddia edilen şahıs kadının başına silah dayadı. Bu sırada başka bir araçla olay yerine gelen genç kadının kocası ve ağabeyi arasında tartışma yaşanması sonrası ağabey silahını ateşleyerek, genç kadını başından vurdu. Olayın hemen sonrasında taraflar arasında kısa süreli silahlı kavga yaşandı. Polis ekiplerinin inceleme yaptığı olay yerinde, genç kadının ayakkabısı ve tokasının yanı sıra, bir adet dolu şarjör, silahlara ait çok sayıda boş fişek ve kovan olduğu görüldü.

Yaralı kadın olay yerine çağrılan ambulansla Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan genç kadının hayati tehlikesi olduğu öğrenildi. Olay sonrası genç kadının ağabeyi ve kocası polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Başından yaralanan kadın, yakınları tarafından Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesine, Ali K. ise 112 Acil Servis ekiplerince Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Hafif yaralanan Ali K, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis ekipleri olayın ardından Abdullah ve Ramazan K. ile Ali K'yı gözaltına aldı.

YOĞUM BAKIMDA

28 yaşındaki Özlem K'nin Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yoğun bakımda yaşam savaşı verdiği öğrenildi. AA