Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hanımlar Lokali kursiyerlerinin hazırladığı karma yağlı boya resim sergisinin açılışı yapıldı. 30 kursiyerin hazırladığı birbirinden güzel 177 adet yağlı boya resmin yer aldığı açılışta, usta ressamlara taş çıkartacak resimler göz kamaştırdı.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi sergi salonunda sanat severlerin beğenisine sunulan resim sergisine, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun eşi Seval Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, ile çok sayıda kursiyer ve sanatsever vatandaş katıldı.

ŞEKER TEŞEKKÜR ETTİ

Serginin açılış konuşmasını yapan CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, “Toprağında bolluk ve bereketin yanında, tarih ve uygarlık fışkıran bir coğrafyada yaşıyoruz. Bugün ki sergiyi çok önemsiyorum, çokta değer veriyorum. Demek ki bizim hanımlarımız, kızlarımız, sadece yemek yapmak değil, ev işi yapmak değil, bunun dışında üretici hünerlerinin de olduğunu burada görüyoruz. Tabi ki hanım kardeşlerimize bu imkanı sağlayan Şehitkamil Belediyemize, yöneticilerimize ve öğretmenlerimize öncelikle teşekkür ediyorum” dedi.

177 TABLO İLE AÇILDI

Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali Resim Kursu Öğretmeni Ferah Güneş ise Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun vermiş olduğu desteklere teşekkür ederek, “7 Aylık bir zaman içerisinde 30 kursiyerimizin çalışmalarının sonucu olarak 177 tablomuz ile sergimizi açmış bulunuyoruz. Bize sağladığı imkanlardan dolayı sayın Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum ” ifadelerini kullandı. Usta ressamlara taş çıkartacak resimler göz kamaştırırken, sanatseverler eserlerin detayları hakkında bilgiler alarak, güzel çalışmaların başında hatıra fotoğrafı çektirdi.. BAHRİ GEBEL