Gaziantepspor’un tecrübeli futbolcusu Gökhan Süzen, son iki haftada önemli galibiyetler elde ettiklerini belirterek, “Önümüzdeki 9 maçın içerisinde şampiyon adaylarıyla yapacağımız maçlar da var. Bence bizim kaderimizi o maçların sonuçları belirleyecek” dedi.

Aslında oyun anlamında pek farklı bir şey yapmadıklarını anlatan Süzen, "Sadece işin savunma ve disiplin kısmında daha başarılı işler yapıyoruz. Bu da bize güzel sonuçlarla yansıyor. Son 2 haftadır topun gerisinde çok iyi kalıyoruz, bulduğumuz pozisyonları da güzel değerlendiriyoruz" dedi.

OLUNABİLECEK EN İYİ YERDEYİZ

Son 3 haftada gol yemeden hanelerine 7 puan yazdırdıklarını dile getiren Süzen, şunları kaydetti: "Bizim açımızdan 34 puanla ligin olunabilecek en iyi yerindeyiz ama bunun devamını getirmeliyiz. Çünkü alınacak her galibiyet, hem oyuncuların hem de kulübün gelişimi açısından çok önemli.

AKHİSAR KEYİFLİ MAÇ OLACAK

Akhisar maçı çok önemli ve zorlu. Çünkü bulundukları durum itibariyle bizimle yapacakları maçtan puan yada puanlar alma arzusundalar. Ligde sağlam bir yere tutunmak için bizi yenmek isteyecekler, bu da keyifli bir maçın ortaya çıkmasını sağlayacak. Her şeye rağmen daha üst sıralara tırmanmak için Akhisar Belediyespor'dan puanlar almak istiyoruz."

OFANSİF ANLAMDA DAHA İYİ OLMALIYIZ

Ligi hangi sırada bitireceklerine dair en iyi tahminin büyük takımlarla yapacakları maçların ardından yapılabileceğini ifade eden Süzen, "Önümüzdeki 9 maçın içerisinde şampiyon adaylarıyla yapacağımız maçlar da var. Bence bizim kaderimizi o maçların sonuçları belirleyecek. O maçlardan puan veya puanlar çıkarabilirsek, diğer maçlardan ihtiyacımız olan sonuçları alabileceğimizi düşünüyorum. Son haftalardaki futbolumuzu devam ettirip ofansif anlamında da üzerine biraz daha bir şeyler ekleyebilirsek daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.