Gaziantepspor, son yılların en kötü sezonunu geçirirken bu hafta sonu kendi evinde Eskişehirspor ile kader maçına çıkacak.

Sezonun ikinci yarısında kaybettiği puanlarla küme hattına iyice yaklaşan kırmızı – siyahlıların, Cumartesi günü kazanmaktan başka çaresi yok.

BİR GALİBİYET YETER

Gaziantepspor, sezon boyunca en önemli karşılaşmasını kendi evinde Eskişehirspor ile oynayacak. Temsilcimizin ligde kalması adına galibiyetten başka çaresi kalmıyor. Eskişehirspor ile sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan maçı 2 – 1 galibiyetle kapatan Gaziantepspor, sezonun en önemli maçına çıkacak.

6 PUANLIK MAÇ

Spor Toto Süper Ligde sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala Gaziantepspor 32 puanla 15’inci sırada bulunuyor. Cumartesi günü kendi evinde konuk edeceği Eskişehirspor ise 29 puanla küme düşme hattında yer alıyor.

Temsilcimiz, Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda puan farkı 6’ya yükselecek ve sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala rahat bir nefes alacak. Beraberlikte dahi son iki haftayı istim üstünde geçirmemize neden olacak. Gaziantepspor, bu hafta sonu kendi evinde kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor. Ya kazanacak yâda kazanacak.

TARAFTARLARA İŞ DÜŞECEK

Bu hafta sonu tarihinde ki en önemli maçlardan birine çıkacak olan Gaziantepspor’da Cumartesi günü en büyük görev taraftarlara düşecek.

Gaziantepspor’a gönül veren binlerce taraftarlar bu sezon kırmızı – siyahlı futbolcuları yalnız bırakmadılar. Bu hafta ise Kamil Ocak Stadyumunu tıka basa doldurarak takımlarına destek vermeleri gerekiyor. Kümeye düşmeme adına son derece önemli olan bu karşılaşmada tribünler futbolcuları 90 dakika boyunca destek olmaları gerekiyor.

A.SERDAR ÖZEKŞİ