Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 12 maç sonunda karşılaşmaların son 15 dakikasında en çok gol yiyen takım ünvanıyla çıktığı Gençlerbirliği mücadelesinde bu istatistiği tersine çevirmeyi başardı.

Bu zorlu deplasman öncesine kadar Gaziantepspor karşılaşmaların son 15 dakikalarında yediği toplam 6 golle zirvede bulunurken, Gençlerbirliği ise 5 gol yiyerek ikinci sırada yer alıyordu. Temsilcimiz maçın uzatma dakikalarında attığı iki golle son dakika fobisini ilk defa tersine çevirmeyi başardı ve en çok son dakika gol yiyen takım ünvanını Gençlerbirliği’ne devretmeyi başardı.

İLK DEFA GERİ DÖNDÜK

Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig’de şuana kadar oynadığı maçlarda yenik duruma düşmesine rağmen ilk defa puan aldı. Gençlerbirliği maçı öncesine kadar oynadığı 12 maçta da, yenik durumdan kurtulup puan almayı başaramayan temsilcimiz bu istatistiğini de 13. haftada sonlandırdı.

Karşılaşmada 2-0 yenik duruma düşen Gaziantepspor, maçın uzatma anlarında bulduğu iki golle taraftarına ilk defa geri dönüşün mutluluğunu yaşattı. Alınan bu puanın en az galibiyet kadar teknik ekip ve futbolcuları mutlu ettiği görüldü.