GAZİANTEP B.B – ANTALYASPOR

STAD: KAMİL OCAK

TARİH: 22 ŞUBAT 5015 PAZAR

SAAT: 16.00

HAKEMLER: ABDULLAH YILMAZ – MEHMET METİN – SAMET ÇAVUŞ

YAYIN: TRT WEB

PTT 1. Ligde altı haftadır maç kazanamayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi evinde ağırlayacağı Antalyaspor karşısında kötü gidişe son vermek istiyor.

Ligde yaşadığı puan kayıpları nedeniyle küme düşme barajına yaklaşan mavi – beyazlı ekip, şampiyonluktan uzaklaşan Antalyaspor karşısında üç puan arayacak.

Yarın Kamil Ocak Stadyumunda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Abdullah Yılmaz, Mehmet Metin ve Samet Çavuş hakem triosu yönetecek.

ARTIK GALİBİYET ZAMANI

PTT 1. ligde son olarak 20 Aralık 2014 tarihinde Altınordu’yu 3 – 1 mağlup eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 65 gündür galibiyete hasret kaldı.

Ligde oynadığı son 6 karşılaşmanın 4’ünden yenilgi ile ikisinden de beraberlikle ayrılan mavi – beyazlı temsilcimiz, Bu zamana kadar topladığı 20 puanla küme düşme barajının biraz üstünde kalarak tehlikeyi fazlasıyla hissediyor.

KUTLU ÇIKIŞ TOLU ARIYOR

Son haftalar ki kötü gidişe çare arayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, yarın oynanacak Antalyaspor maçıyla birlikte ligde yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

Futbolcuların kalitelerine her zaman güvendiğini ifade eden Kutlu, “Antalyaspor karşısında sahaya savaşmak için çıkacağız. Artık puan kayıplarına tahammüllerimiz kalmadı. Rakibimizde hedefi olan bir takım onlarında şiddetle puana ihtiyaçları var ama ne olursa olsun kazanan taraf olmalıyız. Önce kötü gidişe son vermek daha sonra da yükselişe geçmek istiyoruz” dedi.

CEZALILAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

Ligde sıkıntılı bir süreç yaşayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da cezalı futbolcular can sıkıntısı yarattı.

Adanaspor maçında rakibine girdiği sert müdahalenin ardından kırmızı kartla oyundan ihraç edilen ve 5 maç ceza alan İbrahim Kaş ile sarı kartla cezalı duruma düşen Armans Deumi’nin yanı sıra Mehmet Nas’ta yarın oynanacak Antalyaspor maçı kadrosunda yer alamayacak olması teknik ekibi endişeye sevk etti. Özellikle stoper mevkiinde görev yapan İbrahim Kaş ve Armand Deumi’nin sadece bir alternatiflerinin olması teknik ekibin stoper mevkiini çözüm arayışına yöneltti.

ANTALYA CEPHESİ

Yarın kendi evinde konuk edeceği Antalyaspor’da hafta içinde oldukça gergin günler yaşandı.

Sezonun en kötü maçını oynayan ve Orduspor’a mağlup olan kırmızı – beyazlı ekipte bazı antrenmanlar stresli geçti.

Geçen sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un da formasını giyen Arif Şahin’in kadro dışı bırakıldığı Akdeniz temsilcisi yarın ki mücadeleye galibiyet parolasıyla hazırlandılar.

MUHARREM TÜRKOĞLU