Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un bu sezon kadrosuna kattığı Azerbaycanlı Vagif Javadov oldukça iddialı açıklamalar yaptı.

Sezonun ilk golüne imzasını atan forvet oyuncu şans bulması durumunda takımına her zaman katkı sunmaya devam edeceğini belirtti. “Gaziantep’e geldiğim için gurur doluyum” diyen yıldız oyuncu, “Büyük bir camiaya geldim. Bana güvenenleri boşa çıkartmayacağım. İyi bir takımız. Önemli başarılara imza atmak istiyoruz” dedi.

ENERJİMİ VERECEĞİM

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’ a şampiyonluk yaşamaya geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Vagif Javadov, “Türkiye’de futbol oynadığım ve forma giyeceğim için gurur duyuyorum. Büyük bir kulübe geldim. Türkiye’nin en önemli takımlarından birindeyim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Takımın başarılı olması adına tüm enerjimi sahada vereceğim. Kendi kalitemin ve yapabileceklerimin farkındayım. Belki takım olarak sezonun ilk haftasında oldukça tutuktuk ama futbolcu arkadaşlarımın hepsi de birbirinden yetenekli, gerçek gücümüzü sahaya yansıttığımız zaman her takımdan rahatlıkla galibiyet elde ederiz” açıklamasını yaptı.

SAĞLAM İYİ HOCA

Teknik direktör Nurullah Sağlam’ın oldukça bilgili bir hoca olduğunun altını çizen 25 yaşındaki golcü oyuncu, “Hocamın özellikle Gaziantepspor’dayken UEFA kupalarında Fransa’nın Lens ve İtalya’nın Roma takımlarını mağlup ettiğini buraya gelmezden önce öğrenmiştim. Hem disiplinli hem de futbol anlayışı açısından üst düzeyde bir teknik direktör. Benden beklentilerini biliyorum. Kalitemi göstererek, bana olan inancını boşa çıkartmayacağım. İyi bir takım kurduk. Taraftarların da desteğiyle büyük başarılara imza atmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.