Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan rütbeli personel ve askerler, Bekişli Köyü İlköğretim okulunda eğitim gören köy çocuklarını hayvanat bahçesine götürdü.

Sabah saatlerinde Şahinbey’e bağlı Bekişli Köyü İlköğretim Okulu'na gelen jandarmalar, öğrencileri jandarma araçlarına bindirerek şehir merkezindeki hayvanat bahçesine götürdü.

Jandarmayla birlikte hayvanat bahçesini gezen öğrenciler büyük bir mutluluk yaşadı. Öğrenciler aslan, zürafa ve fil gibi hayvanları hayatlarında ilk kez gördüler ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilere gezi esnasında kitap, şapka ve balon gibi çeşitli hediyeler verildi. Gezi tamamlandıktan sonra öğrenciler tekrar jandarma araçlarına bindirildi ve köylerine bırakıldı. Öğrenci aileleri Jandarmalara teşekkür etti.

Gezi nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Bekişli Köyü İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Elif Sultan Yıldız, ‘‘Öğrencilerimiz, hayatları boyunca unutamayacakları çok güzel bir gün geçirdi. Televizyondan gördükleri hayvanları canlı olarak görme fırsatına eriştiler. Bu güzel etkinlik nedeniyle Gaziantep İl Jandarma Komutanlığına öğrencilerimiz ve köyümüz adına teşekkür ederiz’’ dedi. İHA