Ligde 25 kez gol sevinci yaşayan Gaziantepspor’da goller, forvet oyuncularından çok defans ve orta sahadaki ayaklardan geldi.

Atılan gollerin 4'üne defans, 10'una ise orta saha oyuncuları imza atarken, kadrodaki 3 forvet henüz golle tanışamadı.

Spor Toto Süper Ligi'nde mücadele eden Gaziantepspor'da goller, forvet oyuncularından çok defans ve orta sahadaki ayaklardan geldi. Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak puanını 35'e çıkaran kırmızı-siyahlı takım, geride kalan 27 haftada 25 kez gol sevinci yaşadı.

MAMİ 9 GOL ATTI

Golleri kaydeden oyuncuların mevkilerine bakıldığında ise ilginç istatistikler ortaya çıktı. Mevcut kadrodaki 4 forvet oyuncusundan sadece Muhammet Demir, 9 golle takımına katkı sağlayabildi.

İKİ YABANCI GOLDEN UZAK

Takımın en önemli gol silahı olarak dikkati çeken Muhammet Demir'in dışında takımda gol atabilen tek golcü isim ise devre arasında takımdan ayrılan Oğulcan Çağlayan oldu.

Bu oyuncu, ligin ilk yarısında 2 gol atarken şu an kadroda bulunan forvet oyuncuları Demba Camara, Luis Leal ve Serhan Yılmaz bu sene ligde henüz golle tanışamadı.

CHİCCO FARKI

Ligin ilk 25 haftasında 90'ar dakikada forma giyerek ligin en fazla sahada kalan oyuncusu haline gelen Chico, geçen haftaki kart cezasının ardından bu hafta Torku Konyaspor maçında süre aldı.

90 dakika sahada kalıp başarılı performansını bir de golle süsleyen defans oyuncusu Chico'nun kırmızı-siyahlı takımda bu sezon attığı gol sayısı 4'e ulaştı.

KİMLER GOL ATTI

Kırmızı-siyahlı ekibin gollerini 6 isim kaydetti ve bu futbolcuların arasında da en golcü isim Muhammet Demir oldu.

Bu sezon 9 kez gol sevinci yaşayan Demir'i 4'er golle Chibuke, Erdem Şen ve Chico takip etti. Takımın geri kalan 4 golünü ise Mustafa Durak ile devre arasında takımdan ayrılan Oğulcan Çağlayan kaydetti.