Gaziantep'in şu anda en önemli sorunları, öncelikle kent merkezinde yaşanan trafik keşmekeşliği, ikincisi ise hava kirliliği. Bu iki konuda çözüm önerilerimizi de kamuoyuna açıklayacağız" dedi.

İYİ Parti Gaziantep İl ve İlçe yöneticileri basın mensupları ile tanışma toplantısında bir araya gelerek sahaya indi. İl Başkanı İzzettin Şahin, İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantı son derece sıcak bir havada geçerken, ülke ve Gaziantep gündemine dair değerlendirmelerin yanı sıra İYİ Parti'nin projeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

İYİ Parti İl Başkanı İzzettin Şahin yaptığı konuşmada, “Milletimizden gördüğümüz muazzam teveccüh ve ilgi şevkimizi ve içimizdeki vatan aşkını kat ve kat arttırmaktadır. Milletimizden gördüğümüz bu sevgi ve ilgiye layık olacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu buhran dönemini sona erdirmek üzere çalışıyoruz. Bu karanlık günleri aydınlığa çıkarmak amacıyla var gücümüzle çalışmaktayız" dedi.

İL BİNASI FEVZİ ÇAKMAK'TA

İYİ Parti il binasının hizmete geçtiğini ve üye kayıtlarının yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Şahin," İYİ Parti Gaziantep İl Merkezimiz Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde faaliyete geçmiştir. Önümüzdeki günlerde açılışı Sn. Genel Başkanımız Meral Aşener tarafından yapılacaktır. Açılış tarihimiz kesinleşince Gaziantepli hemşerilerimize duyurulacaktır. Şu an il merkezimiz faaliyette olup tüm vatandaşlarımızın ziyaretine açıktır. Partimize üye olmak isteyen vatandaşlarımız nüfus cüzdanı ile il merkezimizi ziyaret ederek üyelik başvurularını yapabilirler" diye konuştu

ZEYTİN DALI OPERASYONU

20 Ocak'ta Türk Silahlı Kuvvetleri'nin teröristlerin temizlenmesi amacıyla Afrin'e yönelik başlattığı Zeytindalı operasyonu kapsamında Suriye'den, Kilis ve Hatay'a yönelik bombalı saldırılardan derin üzüntü duyduklarını dile getiren İl Başkanı İzzettin Şahin, "Zeytindalı harekatının ardından Suriye'den teröristlerin Kilis ve Hatay’a yönelik saldırıları bizi de derinden üzmüştür. Bu sebeple il teşkilatımız haberi alır almaz Sayın Genel Başkan Yardımcımız Gaziantep Milletvekilimiz Prof. Dr. Ümit Özdağ ile birlikte Suriye’deki terör çetelerinin füzelerine hedef olan Kilis ve Hatay illerimizi ziyarete gittik, vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini ilettik, onların sorunlarını dinledik. Partimiz, kahraman ordumuzun güney sınırımızda yerleşmiş terör unsurlarına karşı düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonuna sonuna kadar destek vermektedir. Dileğimiz tek bir Mehmetçiğimizin bile burnu kanamadan sınırlarımızdan her türlü tehdidin temizlenmesidir. Ancak içine düştüğümüz askeri müdahale mecburiyetinin sebebinin yıllardır AKP tarafından izlenilen ve her aşaması hatalar ve başarısızlıklarla dolu olan dış politika olduğunu da milletimize hatırlatmak görevimizdir" şeklinde konuştu.

ÇÖZÜMLERİMİZ VAR

İYİ Parti Gaziantep teşkilatı olarak gerek ülke ve gerekse de yerel gündemle ilgili partinin görüş ve düşüncelerini kamuoyu ile şeffaf bir şekilde paylaşarak çözüm önerilerini de anlatacaklarını sözlerine ekleyen Şahin," Amacımız, kimseyi ötekileştirmeden toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak, hem ülkemizin, hem de Gazişehrimizin barış ve huzur içerisinde olmasına hizmet etmektir. Kentimizin sorunlarını çok yakından biliyoruz ve bu sorunlarla ilgili çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde yine basın mensupları ile bir araya gelerek paylaşacağız. Gaziantep'in şu anda en önemli sorunları, öncelikle kent merkezinde yaşanan trafik keşmekeşliği, ikincisi ise hava kirliliği. Bu iki konuda çözüm önerilerimizi de kamuoyuna açıklayacağız" dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT