Coşkulu bir kalabalık önünde yapılan tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş, İsrail’in, Gazze’de düzenlediği saldırıyı kınayarak,” Tüm dünyada artık İslam ve Müslüman alemine yapılan saldırılar artık son bulsun. Gazze’de hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

tanitim-001.jpg

Karakuş, İYİ Parti olarak yaklaşık 8 ay önce çıktıkları yolda herkesin maceraya atıldıklarını ifade ederek,” Yapamayacağımızı başaramayacağımızı boşuna zaman harcadığımızı söylüyorlardı. Oysa bugün geldiğimiz nokta ise ülkenin iktidara en yakın partisi konumuna geldiğimizi gösteriyor ve bu durumda şahsımın da katkısı olmasından dolayı gururluyum ve onur duyuyorum” dedi.

İktidar Partisi ve yandaşlarının partinin hem kuruluş aşamasında ve hem de erken seçim kararının alınması üzerine bir çok engel çıkardığını vurgulayan Karakuş,” İktidar partisi ve yandaşları ne engel çıkardılarsa bizler o engeli aştık; çükü biliyoruz ki İYİ’ler daima kazanır. İşte biz de bu seçimleri kazanacağımızdan asla şüphe duymadık ve duyanları da aramızda barındırmadık. Bu dava inananların davası, bu dava cesurların davası, bu dava mevzubahis vatansa gerisi teferruat diyenlerin davasıdır. Sayın genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin dediği gibi ” engelleri aşmak istiyorsan önce insanları seveceksin, önce insanı seversen önündeki dağlar düzlük olur.” İşte bizde İYİ’ler hareketi olarak insanı ön planda tutup insanları ayrıştırmadan herkese eşit davranarak İYİ olmanın karşılığını tam manasıyla vererek iktidara yürüyoruz” diye konuştu

M. Serkan Karakuş yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi:

“Bu davada herkes elini değil gövdesini taşın altına koydu ve şuanda burada 60 cesur yürek bu davada ben de varım, bu ülke sahipsiz değil ve en önemlisi önce Vatan diyerek iktidar yürüyüşümüze katıldılar. Her birini ayrı ayrı kutlarım. Göstermiş oldukları cesaret tarih sahnesindeki yerini mutlaka alacak ve bu 60 cesur yürekli insan asla unutulmayacaktır. Hepimiz biliyoruz ki hem ülkemizin hem şehrimizin bir çok sorunu mevcut. Sayın Genel Başkanımızın dün kü manifestosunda da dinledik ki bu sorunları çözebilecek tek merci tek güç İYİ partidir. Çünkü biz yalansız riyasız vatan millet aşkıyla dolu insanların oluşturduğu bir hareketiz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi ,” Güneş bizsiz hiç doğmadı, biz güneşin her doğuşunda yine olacağız” İşte bu söz bizim bu memleket için ne kadar önemli olduğumuzun en bariz göstergesidir” Genel Başkanımızın sözüyle yüzünü güneşe dön ve bak oraya her baktığında iyileri göreceksin ve unutma ki Gaziantep asla yalnız değilsin çünkü İYİ’ler var”

Konuşmaların ardından Milletvekili aday adayları partililerin alkışları arasında basına ve kamuoyuna tek tek tanıtıldı.

İŞTE ADAY ADAYLARI

Sanem Kasapseçkin, Lina Ocak, Serda Özyaşar, Filiz Mahsereci, Metin Durmaz, Ülkü Kanbur Cesur, İlker Bay,Nurten Alpan, Seda Yener, Ahmet Karaduman, Sema Albayram, Emine Aybüken Yıldırım, Ahmet Yılmaz, Mehmet Hayri Yılmaz,Ahmet Kahraman, İzzettin Şahin, Oğuz Hocaoğlu, Mehmet Tiryaki, İbrahim Keskin,Yakup Çapan, Ertuğrul Tolga Orhan, Tibet Ekinci, Ceren Soylu,Yüksel Mermerkaya,Ünver Bülent Gökseven, Murat Mıhçıoğlu, Hasan Hüseyin Sünbül, Ali Saki Dokuyucu, Mehmet Şevket Yüksel, Fatih Alıcı, Murat Oğuz, Mehmet Can Tuğsuz, Ömer Faruk Bozdoğan, Mehmet Ali Gündoğan, Mehmet Ömer Arpacıoğlu, Nermin Tuzcu, Celal Yıldırım, Şakire Nükhet Balkan,Mustafa Öztürk,Emrah Yazar,Mehmet Çelik, Mehmet Gebel, Seyhun Bozdağ, Sellüm Yılmaz, Abdullhadi Bay, Ayhan Tayfun Aygın, Mustafa Kızıklı, Selami Karlıdağ, Mehmet Karayılan,Tuğba Abacı, Mehmet Çopuroğlu, Mustafa Kemal Öztürk, Mesut Bekirmustafaoğlu,Kemal Toplar, İsmet Kılıç, Ömer Şahin, Mustafa Altunbaş, Muhittin Arar, Emre Karakuzulu, İsmet Alagöz.