Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 6 haftada rakip fileleri sadece 3 kez havalandıran Gaziantepspor, ligin en az gol atan takımı konumunda bulunuyor.

Kırmızı – siyahlılarda sadece Muhammet Demir’in rakip fileleri üç golle havalandırdığı ligde diğer futbolcuların sesi çıkmadı. Süper Lig'i üst sıralarda bitirme hedefiyle yeni sezona başlayan kırmızı-siyahlı takım, gol yollarında sıkıntı yaşıyor.

Lige 3-0'lık Kasımpaşa mağlubiyetiyle başlayan, ikinci hafta mücadelesinde Bursaspor'u deplasmanda tek golle geçen temsilcimiz, daha sonra sırasıyla Beşiktaş'a 4-0 yenildi, Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Taraftarı önünde penaltıdan bulduğu golle Kayserispor'u 1-0 yenen Gaziantepspor, son olarak Galatasaray’a 2 – 1 mağlup oldu.

Ligin geride kalan bölümünde sadece 3 gol atan kırmızı-siyahlı takım, kalesinde ise 9 gol gördü. Ligin en az gol atan takımı olan Gaziantepspor'un bu sezon şu ana kadarki üç golünü de Muhammet Demir kaydetti. 23 yaşındaki futbolcu, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında bir de penaltıdan yararlanamamıştı.