Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Cumartesi günü Göztepe ile ilk maçına çıkacak olan teknik direktör Bayram Bektaş, sezonun ilk maçında İzmir temsilcisine karşı görev yapmıştı.

Gaziantepli futbol severlere sistem olarak keyif alabilecekleri bir futbol izlettirmek istediklerini aktaran Bektaş, kaliteli bir takıma geldiğini ve bu doğrultuda hedeflerinin Play Off olduğunu ifade etti.

Kulüp başkanından yönetime kadar her kersin kulüpte mütevazi olduğunu açıklayan Bektaş, ‘iyi ki buraya gelmişim’ dedi.

FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM

Göztepe’nin güçlü bir takım olduğuna değinen Bayram Bektaş, “Bizde ekip olarak iyi bir takımız. Futbol sahada oynanır, en iyi şekilde ve üst seviyede hazırlandığınız zaman rakip kim olursa olsun her zaman her takımla mücadele edebilirsiniz. Ben takımıma güveniyorum daha yeni arkadaşlarla tanışıyoruz. Bireysel kalite olarak görmem ve tanımam gereken oyuncular var onun da doğrultusunda çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz idmanlar güzel geçiyor, ligin ilk maçına da Göztepe ile başlamıştım ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da da yine ilk rakip Göztepe. Hayırlısı olsun, biz istediğimiz futbol mantalitesini oyuncularımıza aşılamaya çalışıyoruz. Hem sistem olarak hem de saha içerisinde neler yapabileceğimizi uyguladığımız zaman güzel bir futbol izlettirmek istiyorum. Hem oynattığım futboldan, hem futbolcularımın oynadığı futboldan ve hem de taraftarlarımızın izlerken keyif almasını istediğim bir insanım. Bunları aşılamaya çalışıyoruz, ilk maçımızdan galip gelerek takıma bir hava katmış oluruz ve benim adıma da iyi bir başlangıç yapmış oluruz” dedi.

BEKLENTİLERİM ÜST SEVİYEDE

Takım içerisinde ki futbolcuların hepsinin de çok iyi niyetli olduğunu aktaran Bektaş, “Ben Hakan Kutlu hocama böyle bir ekip kurduğundan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Mütevazi ve sempatik bir takım var onun yanı sıra sahada agresifliği, isteği ve arzuyu aşıladığımız zaman daha iyi bir takım olacağız. Takımda zaten belli bir hırs var ama her teknik direktörün kendine uygun bir sistemi vardır ben onu oturtmaya çalışıyoruz. Benim beklentilerim üst seviyede” dedi.

UMUTLARIMIZ ARTAR

Yönetim anlamında çok iyi bir kulübe geldiğini kaydeden Bektaş, “Başkanım ve yönetim kuruluyla aynı düşünceleri paylaşan, mütevazilikleriyle insanlara gerçekten yakınlıklarıyla kendimi burada huzurlu hissediyorum. İyi ki de gelmişim, inşallah mahcup olmayız, bizden beklentileri boşa çıkartmayız. Göztepe maçı da bunun başlangıcı olabilir. Önemli olan istediklerimi futbolcularıma aşılayıp, ilerisi için umutlarımız artar. Futbolcularım çok zeki insanlar istediklerimizi uygulayacaklarını biliyorum” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU