Gaziantepspor’un genç futbolcularından Emre Nefiz, dün gerçekleştirilen antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Kayserispor karşısında ilk 11’de şans bulan ve iyi bir performans gösteren futbolcu, forma giymenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Galatasaray maçına oldukça moralli olarak hazırlandıklarını belirten genç futbolcu, sahaya kazanmak için çıkacaklarını da söyledi.

Teknik direktör Mutlu Topçu’nun gelecek adına büyük umutlar beslediği Emre Nefiz Kayserispor maçının kendisi açısından da çok iyi geçtiğini belirterek, “Öncelikle bana güvendiği için teknik direktörümüze teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten benim için önemli bir karşılaşmaydı ve çok iyi geçirdiğimi düşünüyorum. Takım olarak gerçekten inanılmaz bir mücadele sergiledik. Takım olarak da iki kere yenik duruma düşmemize rağmen önemli bir duruş sergileyip, güzel bir geri dönüşe imza attık” dedi.

KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ

Hafta sonu karşılaşacakları Galatasaray’dan çekinmediklerini belirten Emre Nefiz, “Şimdi önümüzde zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor. Galatasaray bu ülkenin önde gelen kulüplerinden birisi durumunda. Ancak bizim için rakibin hiç bir önemi yoktur. Kim olursa olsun sahaya kazanmak için çıkacağız. Gaziantepspor her zaman sahaya galibiyet için çıkacaktır, Galatasaray karşılaşmasında da bu böyle olacak” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Taraftarlara da çağrıda bulunan genç futbolcu, “Oynadığım karşılaşmaların ardından taraftarların olumlu yorumlarda bulunması beni oldukça motive ediyor. Tabii ki bu beni oldukça mutlu ediyor. Taraftarın arkamızda durması bizi ekstra motive ediyor ve bu oyunumuza da yansıyor. İnşallah bizlerde sahada daha iyi işler yapıp, onları mutlu etmek istiyoruz” dedi.