Büyükşehir Belediyespor, bugün kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Göztepe’yi konuk ediyor.

Ligde 14 hafta sonunda topladığı 21 puanla 8. sırada yer alan mavi-beyazlı temsilcimiz, 24 puanla ligde averajla 3. sırada bulunan Göztepe maçını kazanarak zirve yarışına yeniden ortak olmak istiyor. Büyükşehir Belediyespor bu maçta yeni teknik direktörü Bayram Bektaş yönetiminde ilk maçına çıkacak. Saat 18:30’da Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak bu zorlu mücadelede Süleyman Abay düdük çalacak.

6. RANDEVU

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, İzmir temsilcisi Göztepe’yle yarın lig tarihindeki 6. maçına çıkacak. Bundan önce oynanan 5 maçın 2’sini mavi-beyazlılar kazanırken, 3 karşılaşmada ise Göztepe güldü. İki takım arasındaki son maç 2012-2013 sezonunda İzmir’de oynanmış ve Göztepe sahadan 2-0’lık skorla galip ayrılmıştı.

İki takımın oynadığı 5 karşılaşmada İzmir temsilcisi 8 gol atarken, Büyükşehir Belediyespor ise 6 gol atma başarısı gösterdi.

GÖZTEPE FORMDA

Büyükşehir Belediyespor’un bugün karşılaşacağı Göztepe’nin ise ligde gösterdiği performans dikkat çekiyor. Sezon başında PTT 1. Lig’e yükselen sarı-kırmızılı takım teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde oynadığı son 3 lig maçını da kazanmanın verdiği moralle Gaziantep’e geliyor. Başkan Mehmet Sepil tarafından, sezon başında iddialı bir kadro kuran sarı-kırmızılılar, Büyükşehir Belediyespor maçına sezonun en kritik dönemeci olarak bakıyor. İzmir’den yoğun bir taraftarın da gelmesi beklenen maçta, temsilcimiz sarı-kırmızılıları puansız göndermek istiyor.