SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun konuğu olarak Gaziantep’e gelen İTÜ Tekstil Teknolojileri ve Tasarım Fakültesi Evrensel Tekstil Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Nevin Çiğdem Gürsoy ile öğrenciler Batuhan Karagöz, Merve Berfin Gökhan, Melike Büşra Erdem, Müjgan Şeyma Bayram, Yunus Emre Dağdeviren, Beste Aktürk ve Begüm Hatipoğlu, Sanko Tekstil İşletmeleri Genel Müdürü Ökkeş Cansız tarafından bilgilendirildi. İplik üretiminde dünyanın önde gelen firmalarından Sanko Tekstil İşletmelerinde, işletme yöneticileri eşliğinde pamuğun ipliğe dönüşüm sürecinin her aşamasını inceleyen İTÜ heyeti, daha sonra üretiminin tamamını ABD ve Avrupa ülkelerine ihraç eden Sanko Havlu tesislerini gezdi. İTÜ heyetine yemek veren SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, İTÜ’nün Türkiye’de yükseköğrenimin yıldız üniversitelerinden birisi olduğuna dikkati çekerek, öğrencileri İTÜ’de öğrenim gördüklerinden dolayı kutladı.

Öğrenciler, kendilerini misafir ettiğinden dolayı Konukoğlu’na armağan takdim edip, İTÜ rozeti taktılar, günün anısına fotoğraf çektirip ve özçekim yaptılar.

İTÜ öğrencileri, Gaziantep programları kapsamında Gaziantep’in tarihi dokusunu oluşturan kale, hanlar, müzeler ve Sanko Park’ta gezi yaptı.